De la casă la “acasă” în doar 5 pași

0
Foto: robbinsrealestate.com

Mutarea într-o nouă locuință este una dintre cele mai obositoare și stresante activități din viața unui om. Transportul lucrurilor, împachetarea și despachetarea lor, instalarea în noua locuință și încercarea de a te simți confortabil până când amenajarea este finalizată contribuie la un disconfort psihic.

Așadar ce poți face pentru a-ți transforma noua locuință într-una primitoare și caldă pe tot parcursul mutării vei afla în continuarea acestui articol.

Apelează la o firmă de mutari

Apelând la o firma de mutări profesionista te vei asigura că toate lucrurile tale sunt transportate în siguranță în noua locuință.

Aranjează dulapul de haine

Te simți mult mai comod într-o casă atunci când ai la îndemână lucrurile de care ai nevoie cel mai des. Așadar, evită diminețile lungi și obositoare în care trebuie să îți cauți hainele potrivite de îmbrăcat pentru job.

Recreează atmosfera familiară

Fie că alegi să așezi pe perete tablourile preferate, să amenajezi patul de dormit exact ca în vechea locuință ori să aprinzi câteva lumânărele parfumate în living, recrearea unei atmosferi familiare, calde este ceea ce te va face să te simți ca acasă.

Dă viață casei cu ajutorul florilor

Florile te pot ajuta sa îți colorezi locuința și să-i aduci o notă elegantă și delicată. Alege un aranjament floral deosebit pe care să îl așezi în locuința ta, pentru a personaliza spațiul și a-l face să îți dea mai mult sentimentul de “acasă”.

Gătește

Nimic nu se compară cu atmosfera caldă și plăcută ce se creează atunci când gătești cu cei dragi și serviți împreună masa. Chiar dacă încă nu ai despachetat toate ustensilele de bucătărie și locul încă nu este amenajat în totalitate, te poți folosi de acele tigăi care îți permit să prepari mai multe tipuri de mâncăruri, prăjite, călite, coapte etc. Această activitate îți poate oferi ție și familiei tale adevăratul sentiment că sunteți acasă.

Tu cum faci ca noua locuință să semene tot mai mult cu “acasă”. Ține cont de recomandările noastre de a-ți transforma noua casă într-una cât mai primitoare și mai confortabilă și bucură-te de aceasta împreună cu cei dragi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.