De ce trebuie sa optezi pentru un Office 365 pentru afacerea ta? Specialistii te sfatuiesc!

0

Din ce in ce mai multi oameni de afaceri isi indreapta atentia catre platforma de servicii Cloud care ofera produse similare Microsoft prin intermediul unui abonament, local sau online. Cu alte cuvinte, cumperi un Office 365 la un pret avantajos si ai numeroase beneficii si oferte, servicii si siguranta in mediul online, fiind un instrument pentru crearea de aplicatii business.

Avantajele programului Office 365

Cei care opteaza pentru acest program beneficiaza de acces permanent la contacte, documente, e-mail si calendare, pe orice device si oriunde s-ar afla, avand posibilitatea de a fi mereu fata in fata cu colegii si partenerii in intalniri online.

Accesarea si stocarea datelor se face in conditii de maxima securitate. Se poate lucra de la birou, de acasa sau din concediu, instrumentele de productivitate permitand utilizatorilor sa fie mobili si sa isi demonstreze eficienta de oriunde s-ar afla. Gratie acestui program, accesul la intalnirile online si la documenetele partajate este garantat printr-o simpla conexiune de internet la distanta.

Un alt avantaj al acestui program este faptul ca utilizatorii pot spune adio licentelor scumpe si pot plati un abonament lunar foarte accesibil din punctul de vedere al pretului. Solutiile de securitate si de administrare sunt noi si accesibile, iar siguranta datelor este excelenta.

Solutiile de securitate incorporate in Office 365 protejeaza inboxul de spam si de malware si permite administratorilor sa controleze cu usurinta toate grupurile de utilizatori din companie.

Office 365 – un birou mobil bun de luat oriunde

Office 365 insumeaza aplicatiile cu care utilizatorii sunt familiari si pe care le folosesc zi de zi, precum Word, Excel si Power Point, alaturi si serviciile de productivitate gazduite de Microsoft. Aceasta este cea mai avansata solutie de tip cloud computing care include email de nivel de business, management de documente, portal de colaborare, stocare in cloud si videoconferinte in HD.

Office 365 nu necesita instalare, de aceea poate fi comparat cu un birou mobil care permite accesarea sau editarea fisierelor de pe un dispozitiv strain si dintr-o locatie separata, fara riscul de a expune sau chiar de a pierde documentele confidentiale in acest fel.

Astfel, toate documentele sunt sincronizate si updatate pe toate device-urile, online, chiar si dupa ce au fost facute modificarile offline. Nu sunt necesare serverele si managementul de servere.

Pe baza caror lucruri se poate afirma ca Office 365 este un birou mobil?

  • licentierea pe baza de abonament ofera cele mai noi versiuni ale aplicatiilor Office;
  • este posibila accesarea si folosirea celor mai noi versiuni ale fisierelor partajate;
  • se pot transfera cu usurinta instalarile pe dispozitive noi;
  • administratorii dispun de filtre impotriva mesajelor spam;
  • accesul mobil este permis de pe toate telefoanele care pot primi e-mailuri;
  • este disponibila partajarea si gestionarea documentelor in cloud;
  • sunt posibile apelurile video, vocale, initierea de conferinte, comunicarea de pe PC, tableta sau telefon smart;
  • este posibila partajarea documentelor de care au nevoie utilizatorii.

Cu alte cuvinte, serviciile Office 365 sunt necesare oamenilor de afaceri carora le pasa de business-ul lor, de siguranta documentelor, de eficienta angajatilor si de activitatea acestora in mediul online.