De ce ti-ai dori sa devii model de videochat? Afla care sunt motivele!

0

Suntem absolut convinsi ca ai auzit pana astazi de videochat. Cu aceeasi siguranta spunem ca ai auzit si despre faptul ca fetele care lucreaza la un studio videochat Bucuresti castiga sume uriase pentru nivelul salariilor castigate din locuri de munca obisnuite din Romania. Nu stii daca este videochatul un job potrivit tie? Haide sa vedem despre ce este vorba in videochat.

Ce presupune sa faci videochat?

In primul rand, trebuie sa precizam ca exista doua tipuri de videochat: videochat non-adult (in care nu este permis sa te dezbraci) si videochat adult, aflat la polul opus. Daca stii ca esti o persoana mai pudica, probabil ca cel non-adult ti se potriveste mai bine, desi este o certitudine ca primul este mult mai profitabil. Nu spunem ca nu poti face multi bani din videochat non-adult, ci doar ca sumele incasate sunt destul de diferite ca volum.

Videochat-ul reprezinta interactiunea prin intermediul unei camere web cu membri site-urilor de videochat. In cadrul acestei activitati, luand in calcul mai multi factori, modelul castiga sume de bani deloc de neglijat. Sume, spunem noi cu toata sinceritatea, ce iti permit sa duci o viata de vis.

Este activitatea de model de videochat legala?

O spunem cu toata convingerea, este o activitate complet legala, reglementata de lege cu singura conditie ca un studio de videochat sa fie legal, printre altele, sa faca angajari in baza unui contract de munca, sa plateasca impozite si taxe din veniturile incasate catre stat.

Noi, la Studio DeLuxe, lucram absolut legal si facem toate angajarile exclusiv pe baza unui contract individual de munca, respectand prevederile legale si achitand impozite la stat. La noi lucrezi ca model de videochat absolut legal si in conditii de maxima confidentialitate si discretie!

Cati bani poate castiga un model de videochat?

Inainte de a ajunge la raspunsul final, este important sa enumeram ce trebuie sa faca modelele de videochat sau, concret, de ce factori depind incasarile unui model care face videochat.

In primul rand, este nevoie de multa munca, de multe ore in care sa fie online, 5 zile pe saptamana. Castigurile cresc exponential cu cat modelul petrece mai multe ore online cu membrii site-urilor de videochat pe care lucreaza.

Este necesar ca modelul de videochat sa aiba anumite calitati: un aspect fizic agreabil, ingrijit, completat de o buna cunoastere a limbii engleze, un psihic rezistent si nu in ultimul rand bune abilitati de comunicare.

Un model care bifeaza cu succes cerintele de mai sus poate castiga cu usurinta intre 1500 si 30.000 de dolari pe luna.

Cate modele de videochat sunt in Romania?

Conform unor statistici, se pare ca exista peste 220.000 de modele de videochat angajate la un studio de videochat Bucuresti (aici au sediul cele mai mari studiouri de videochat) sau in alte orase din Romania.

Pe langa acestea, mai trebuie adaugate alte cateva mii de modele care fac videochat de acasa.

De ce s-au indreptat atat de multe fete catre videochat? Este suficient sa spunem ca in ciuda pandemiei si starii de urgenta, videochatul a cunoscut o ascensiune de invidiat iar castigurile modelelor nu au suferit deloc, ba dimpotriva, au crescut datorita circumstantelor.

Bineinteles, vorbim despre modele de videochat angajate la un studio de videochat devotat modelelor sale, care se implica in munca lor si care depune eforturi si sume importante de bani in promovarea si ridicarea lor la nivelul de modele de videochat de top.

Daca esti interesata de un job de model de videochat, suna-ne chiar astazi la telefon 0759 451 365 sau pe whatsapp la acelasi numar ori prin email pe office@studiodeluxe. Ne-ar face o deosebita placere sa te primim in randul echipei noastre de profesionisti!

Fa astazi pasul spre o viata lipsita de griji financiare!