De ce sa-ti instalezi un sistem de ventilare cu recuperator de caldura?

0

Ventilatia incaperilor e foarte importanta si pe timp de vara, si pe timp de iarna. Daca avem un sistem modern de ventilare vom avea confort sporit, consum redus de energie si o calitate mai buna a aerului respirat indiferent unde ne aflam.

Atat la casa, cat si la apartamente, in mediul industrial un recuperator caldura poate rezolva rapid o multime de probleme si va poate garanta un aer respirabil curat si purificat. Fluxurile de aer nu se amesteca cu sistemele de ventilatie cu dublu flux, schimbatorul de caldura e din cupru, care rezista foarte bine la uzura si la umiditate ridicata.

Carcasele sistemelor sunt din plastic tip ABC foarte rezistent, cu un recuperator caldura se elimina rapid aeru contaminat cu microparticule de praf si fum, aerul reintrodus poate fi incalzit iarna, vara e racoare, iarna e caldura constanta in toata locuinta.

Dispare si mucegaiul si umezeala in exces, se asigura eficienta energetica a sistemului in orice anotimp. Se economiseste energie pe timp de vara si iarna, aerul conditionat nu mai face efort pentru asigurarea unei atmosfere placute in casa.

Montajul recuperatoarelor compacte e simplu, nu se face deranj prea mare, admisia si evacuarea aerului sunt simultante si se asigura cu 8% mai mult volum de aer admis decat aer evacuat. Functionarea sistemelor de acest tip este silentioasa si simpla, se evita si condensul aparut pe geamuri, nu veti mai avea nevoie sa aerisiti si sa umpleti casa de praf si de mirosuri insuportabile de afara.

O ventilatie corecta inseamna si o sanatate de fier, asa ca sistemele moderne de ventilatie va garanteaza si o atmosfera placuta si sigura pentru toti cei care stau in locuinta sau lucreaza in incaperi industriale. Intretinerea aparatelor e simpla, mentenanta e asiguta de firmele care le vand si le monteaza pentru o functionare impecabila de fiecare data.