De ce să te înscrii la un curs de automachiaj?

0

Îţi doreşti un machiaj impecabil în fiecare zi, dar nu ai timp să mergi la specialist? Trebuie să te înscrii la un curs de automachiaj! Specialiştii te vor învăţa cele mai bune tehnici pentru a-ţi evidenţia calităţile. Vei învăţa cum se realizează un machiaj corect şi de efect în acelaşi timp. Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să te înscrii la un astfel de curs!

Cursurile de automachiaj susţinute de make up artistul Gabriela Popescu se bucură de un real succes. Împreună cu Gabriela, cursantele aprofundează mai multe tehnici de machiaj, potrivite pentru orice ocazie.

7

Acestea sunt motivele pentru care ar trebui să te înscrii şi tu la un astfel de curs!

La acest curs vei învăţa cum îţi faci machiajul dorit chiar la tine acasă. Fie că este vorba despre realizarea unui machiaj rapid, de zi, sau de realizarea unui machiaj smokey eyes, este important să ai un profesionist care să te înveţe paşii corecţi al unui machiaj de calitate.

Alegeţi o după-masă pentru sufletul tău şi adună-ţi toate produsele de îngrijire a pielii din dulap şi cele de pe noptieră şi hai la un curs de automachiaj. Într-un studio primitor te voi învăţa că e important să-ţi cunoşti produsele de îngrijire a tenului şi produsele de machiaj şi mai apoi să le foloseşti. Bine ar fi să te uiţi dacă produsele nu sunt expirate şi împreună să descoperim ce culori/texturi ţi se potrivesc. De asemenea, să nu uităm că dacă dorim să realizăm un machiaj reuşit avem nevoie şi de câteva ustensile.Uită de buricile degetelor atunci când vine vorba de fond de ten, achiziţionează-ţi un bureţel sub formă de ou şi nu uita că un machiaj impecabil al ochilor îl faci cu o pensulă de blending.

Doar dacă ştii cum să foloseşti produsele de machiaj vei vedea că poţi face minuni şi cu produse de machiaj de la branduri foarte accesibile, dar nu uita că atunci când vine vorba de un fond de ten, acolo trebuie să investeşti mai mult.” povesteşte Gabriela Popescu, make up artist.

3

Ce vei învăţa la un curs de automachiaj ?

-Noţiuni dermo-cosmetice ( paşii programului de îngrijire a tenului tău), importanţa produsului special creat pentru zona contur ochi, cum să-ţi creezi acasă un gomaj cu produsele din cămara ta, dar şi despre măştile de hidratare pentru faţă, realizate tot acasă.

-Tehnici de corectare a feţei : despre lumină şi umbră în machiajul corector al feţei.

– Machiajul ochilor şi alegerea unei tehnici de machiaj ce ţi se potriveşte, dar putem şi experimenta alte tehnici şi culori pe care poate nu le-a încercat încă. – Trusa minimă de produse pe care o doamnă sau domnişoară ar trebui să o deţină pentru a realiza un machiaj corect

-Tipsuri despre schimbarea unui machiaj de zi în machiaj de seară, dar şi realizarea unui machiaj de seară/eveniment, aplicarea de gene false, tip bandă.

5

Mai multe tinere au luat parte la aceste cursuri şi se declară extrem de mulţumite.

Mi-a făcut plăcere să ascult propunerile Gabrielei, apoi să discutăm despre produsele și ustensilele de machiaj, adaptate stilului meu de viață. De asemenea, mi-a oferit mici trucuri și încurajări în privința alegerilor făcute. La finalul cursului am primitdiploma de participare.” spune Larisa Duţă.

2

Cursul de automachiaj este o idee excelentă de cadou pentru orice doamnă. O experienţă deosebit de placută şi utilă, de care orice doamnă ar avea nevoie.Cu răbdare, Gabriela ne-a îndemnat să ne jucăm cu fardurile, pentru a crea machiaje de zi şi pentru evenimente.” spune Camelia Coruţiu, care a participat la un astfel de curs împreună cu fiica ei.

8

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here