De ce să te înscrii la un curs de autoaranjare?

0

Îţi doreşti o coafură perfectă în fiecare zi, dar nu ai timp să mergi la salon? Ar trebui să te înscrii la un curs de autoaranjare. Este mult mai benefic decât un tutorial pe internet! Specialiştii te învaţă câteva trucuri utile, în aşa fel încât să-ţi poţi realiza singură coafuri impecabile atât pentru o zi obişnuită la muncă, cât şi pentru o petrecere!

Cursul de autoaranjare este perfect pentru orice doamnă şi domnişoară care se respectă şi vrea să fie frumoasă mereu. Mihaela Vodnar te învaţă cum să îţi faci o coafură potrivită pentru orice ocazie! Iată motivele pentru care trebuie să te înscrii la un astfel de curs:

“Cel mai important accesoru al nostru este coafura, iar ca să ai o coafură deosebită trebuie să ai grijă de părul tău! La cursul de autoaranjare te voi învăţa cum să îţi îngrijeşti corect părul, ce produse să foloseşti, în funcţie de textură şi culoare.

La cursul de autoaranjare vom face o analiză individuală şi vom vedea ce i se potriveşte fiecărui cursant în parte.

După ce am stabilit partea de îngrijire, vom trece la partea de aranjat. Şi în acest caz stabilm împreună ce produse să folosim, când şi cum, în funcţie de textura părului. 

Totodată vom aprofunda mai multe tehnici de aranjat, cât mai simple şi eficiente!” spune Mihaela Vodnar, trainer Alfaparf.

mihaela

Află mai multe despre cursurile de autoaranjare pe ciaobella.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here