De ce sa pleci prin Work and Travel in America

0

America este unul dintre cele mai ofertante continente si numeroase persoane care au plecat cu Work and Travel in America si s-au dovedit serioase si utile au legat relatii stranse cu patronii si, in final, au ajuns sa se intoarca pentru a se muta de tot acolo.

Un intership in USA este un bun moment pentru a face economii, a strange bani pentru un anumit scop sau pentru un plan bine pus la punct, dar este si un moment oportun pentru distractie si pentru petrecerea unor momente unice si foarte deosebite de cele din propria tara. Sunt mai multe avantaje pentru care fiecare student ar trebui sa incerce cel putin o data un program Work and Travel.

Work and Travel in America – o ocazie excelenta de a fi independent

Programele Work and Travel in America sunt cea mai buna solutie pentru cei care vor sa isi dovedeasca lor, dar si altor persoane ca sunt capabili sa se descurce singuri, fara ajutor din partea familiei sau a prietenilor. De ce in SUA si nu altundeva?

Este foarte simplu: daca drumul din Grecia pana in Romania se parcurge la costuri minime in maximum doua zile, un bilet de avion din SUA pana in Romania costa destul de mult, chiar si atunci cand este cumparat din timp. Prin urmare, posibilitatea de a dezerta si de a renunta la program este limitata.

Tot distanta este si cea care face imposibil ajutorul din partea familiei, care se poate implica doar cu bani. Ora diferita face, de asemenea, ca legatura cu cei de acasa sa fie ceva mai dificila, ceea ce inseamna ca grijile mamei care il intreaba pe fiu daca a mancat suficient, de cinci ori pe zi, daca si-a spalat sosetele si daca a dormit cele opt ore vor fi trecute pe lista de asteptare si vor fi, in cele din urma, date uitarii.

Acesta este cel mai bun mod prin care studentii care par ca vor ramane copiii mamei pana la adanci batraneti pot dovedi ca sunt maturi, responsabili si ca se poate supravietui si fara telefoane de control si sfaturi de patru-cinci ori pe zi.

Internship USA – o sursa de bani pentru punerea in aplicare a planurilor

Atunci cand o persoana isi doreste ceva cu ardoare va face totul pentru acest lucru. Un Intership USA este cel mai bun mod prin care se pot strange banii necesari pentru diverse planuri. Spre exemplu, atunci cand cea mai mare dorinta este aceea de a avea o masina noua, sau cel putin una mai buna, a lucra in orasul natal poate sa fie o solutie care va genera acei bani in cativa ani, pe cand joburile bine platite din USA asigura faptul ca la intoarcere aproape jumatate din suma necesara daca nu chiar toata este deja stransa deci pot incepe cautarile pentru o masina.

Un alt exemplu similar este cu cei care vor sa stranga avansul pentru o casa. In Romania poate fi imposibil pe salariu minim insa in USA cu siguranta acest avans va fi deja strans la finalul proiectului.