De ce sa alegi sticla printata pentru amenajarea bucatariei

0

Noile tendinte in amenajari interioare includ folosirea sticlei in aproape toate incaperile locuintei. In bucatarie, sticla printata da un aspect modern, placut, o face mai spatioasa si mai vesela, determina gospodinele sa isi doreasca sa petreaca cat mai mult timp gatind sau savurandu-si cafeaua in liniste.

Sticla poate inlocui cu succes faianta, chiar si sa se transforme intr-un perete despartitor intre bucatarie si living, oferind senzatia de spatiu, fara riscul de a aduce tot mirosul de mancare in camera de zi. Pentru a obtine oferte sticla printata bucatarie pret foarte bun, in raport cu calitatea acesteia, clientii trebuie sa apeleze la serviciile companiei Xglas.

Cum se poate folosi in bucatarie sticla printata?

In bucatarie, sticla printata poate fi folosita in locul gresiei si al faiantei, cu avantaje majore din punct de vedere estetic, dar si din cel al intretinerii si al curatarii. Sticla nu are rosturi, este mai usor de curatat cu solutie speciala care se gaseste pe piata la un pret foarte bun, putand fi folosita si ca perete despartitor intre locul de luat masa si cel de gatit.

Mai mult decat atat, sticla printata poate fi folosita in bucatarie pentru a placa piesele de mobilier, protejandu-le de umezeala data de aburii bucatelor preparate. Spatiul bucatariei poate fi compartimentat intr-un mod foarte practic si placut, fara a-l micsora, iar din punct de vedere estetic, totul va arata foarte bine. Sticla este flexibila atunci cand vine vorba de design si poate fi printata in mai multe culori, dand o doza de personalitate bucatariei.

Sticla printata poate fi combinata cu mai multe materiale, de la piatra, caramida, lemn, pana la plastic, fiind extrem de versatila. Sticla da viata bucatariei si este o solutie extrem de sigura. Odata sparta, sticla printata securizata nu se va dovedi periculoasa pentru utilizatori, ci mai degraba foarte sigura, fragmentandu-se in bucati foarte mici, micsorand riscul ranirii.

Printre avantajele sticlei folosite in bucatarie se numara si lipsa denivelarilor, a imperfectiunilor, rezistenta mare la zgarieturi, capacitatea de a reflecta lumina, intretinerea usoara si posibilitatea placarii mai rapide a peretilor. Chiar si peretii placati cu faianta pot fi placati cu sticla printata. In oferta companiei XGlas intra lucrarile de placare cu sticla Evoprint, prin care se creeaza o suprafata colorata si infrumusetata cu orice imagine dorita.

Sticla printata Evoprint poate fi folosita si pentru a insufleti suprafetele din lemn natural sau din marmura, creand un mediu unic. Sticla emailata ceramic poate fi folosita in bucatarie pentru placarea peretilor si nu numai, fiind o varianta extrem de comoda, versatila si vesela. Fiind utila in folosirea zilnica, dovedindu-se extrem de usor de curatat, sticla printata va fi cea mai buna alegere a utilizatorilor.

In concluzie, fiind una dintre cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor interioare, sticla printata este o alegere foarte buna pentru spatii interioare precum bai sau bucatarii, dovedindu-se o solutie eleganta, rafinata, luminoasa, asociata ideii de intretinere rapida si usoara.