De ce sa alegi chiuvete mobile de la Qveta?

0

Chiuvetele portabile sunt instrumente utile pentru multe ocazii. O chiuveta portabila poate fi la indemana daca aveti nevoie de o statie de spalare instantanee, fara a fi nevoie sa instalati instalatii sanitare.

Principalul sau avantaj este ca ofera apa curenta calda si rece, fara costuri de instalatii sanitare. In consecinta, chiuvetele portabile sunt benefice pentru multe aplicatii diferite, inclusiv birouri corporative, restaurante, scoli, centre de zi, laboratoare stiintifice, clinici si evenimente in aer liber.

Iata mai multe avantaje ale utilizarii unei chiuvete mobile:

  • Promovati o igiena buna – Solutiile de curatare pentru maini cu alcooli dezinfectanti pot fi disponibile si convenabile de utilizat, dar nimic nu este mai eficient ca o spalare corecta a mainilor cu sapun si apa curenta. Cu cea mai buna chiuveta portabila de la Qveta, puteti incuraja oamenii sa se spele pe maini pentru a preveni raspandirea germenilor si a virusurilor la locul de munca.
  • Obtineti apa calda si rece intr-o clipa – Unele chiuvete portabile pot distribui si apa calda si rece.
  • Versatile, usor de achizitionat – Chiuvetele portabile sunt mai rentabile de cumparat decat instalarea instalatiilor sanitare efective. Au dimensiuni diferite si au roti pentru mobilitate. In acest fel, puteti fi sigur ca furnizati o chiuveta mobila pentru fiecare zona in care este nevoie. De asemenea, unele firme pot executa la comanda chiuvete portabile personalizate si cu designul produselor lor pentru aplicatia dvs. specifica.
  • Usor de intretinut – Chiuvetele portabile sunt cunoscute sub numele de „chiuvete de sine statatoare”. Dulapul de blocare de sub ele tine rezervoarele pentru apa dulce si apa uzata. Continutul rezervoarelor poate fi usor eliminat, iar rezervoarele in sine pot fi curatate sau inlocuite cu usurinta.
  • Economisiti timp si bani obtinand o chiuveta mobila care va poate furniza imediat apa curenta calda si rece, fara intreruperi de lucru sau costuri ridicate ale instalatiilor sanitare.

Asadar, intelegand cat de importante si vitale pot fi aceste chiuvete mobile, urmeaza etapa achizitionarii uneia. Site-ul qveta.ro produce o gama larga de chiuvete mobile ideale pentru cabinete medicale, clinici, saloane de cosmetica, saloane de tatuaj, gradinite, scoli, birouri, santiere, baruri si restaurante sau alte spatii unde nu exista racordare la reteaua de apa. Totodata acestia pot executa la comanda diverse modele de chiuvete.

Acestea sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate conferind rezistenta si viabilitate. Transportul si punerea in functiune sunt asigurate de catre acestia in Bucuresti si Ilfov, iar pentru alte localitati, transportul se va face sau prin curier, costul curieratului urmind sa fie suportat de catre dvs.

Prin urmare, daca alegeti sa cumparati chiuvete mobile de pe site-ul qveta.ro, veti avea parte de toate avantajele precizate mai sus si totodata de o calitate ridicata a produselor.