De ce ai nevoie ca să prepari cele mai bune rețete festive?

Pentru cei care nu au deloc experiență în bucătărie și în pregătirea unor preparate tradiționale cu care să impresioneze orice musafir, de la mic la mare, lucrurile sunt mult mai complicate. Dar ai putea simplifica lucrurile cu ușurință când vine vorba de alegerea unui aparat desăvârșit, care se va dovedi un adevărat ucenic prețios în ceea ce privește arta culinară de sărbătoare - Thermomix.

0

Cele mai frumoase sărbători sunt cele petrecute în compania persoanelor dragi, a rudelor și a prietenilor. Având în vedere că, în ultima vreme, tot mai multă lume alege să petreacă Crăciunul sau noaptea dintre ani acasă, orice gospodină și până la bucătării desăvârșiți care au solicitări multiple de preparate sofisticate, își doresc un ajutor pe măsură ca să termine treaba mai repede, fără eșecuri culinare.

Pentru cei care nu au deloc experiență în bucătărie și în pregătirea unor preparate tradiționale cu care să impresioneze orice musafir, de la mic la mare, lucrurile sunt mult mai complicate. Dar ai putea simplifica lucrurile cu ușurință când vine vorba de alegerea unui aparat desăvârșit, care se va dovedi un adevărat ucenic prețios în ceea ce privește arta culinară de sărbătoare – Thermomix.

Pregătirea preparatelor tradiționale și a meselor festive, cu Thermomix

Thermomix este un aparat multifuncțional revoluționar care a cucerit deja numeroase gospodine și bucătari profesioniști. De ce nu ai încerca și tu această inovație, ca să gătești mai simplu și mai ușor?

Aparatul dispune de 28 funcții și înglobează practic tot ceea ce poate face o friteuza, o tigaie, un cuptor cu microunde, un cuptor clasic, până la frământatul tradițional care până acum a fost o adevărată provocare.

Cu ajutorul programelor variate integrate în mecanismul digital, poți să alegi și să prepari cu precizie numeroase feluri de mâncare deosebite, inclusiv pe cele mai complicate precum un drob de miel. Dacă până acum lucrurile păreau imposibile în stabilirea compoziției, aducerea ingredientelor la temperatura camerei, fierbere și coacere, toate într-un timp îndelungat, vei putea realiza un drob perfect chiar și într-un sfert din timpul pe care l-ai fi petrecut în mod clasic pentru o astfel de rețetă.

Vei avea timp așadar, să te bucuri de zilele tale libere și de spiritul sărbătorilor, fără să mai izbăvești în bucătărie zeci de ore și să omiți inclusiv perioada de odihnă.

Nu-ți mai bați capul cu zeci de ustensile și rețete – gătește cu Thermomix!

Fiecare preparat, oricât de banal ar putea părea la prima impresie, are propriile sale cerințe. Și, de exemplu, cele mai multe gospodine găsesc maioneza pentru salata boeuf sau pentru chiftele, o adevărată provocare. Fie se taie maioneza, fie ai impresia că rețeta nu a fost cum trebuie și ai omis ceva.

Se poate întâmpla oricui dar, cu Thermomix, poți înlocui lingura de lemn și cantitățile precise, adăugate treptat și omogenizate zeci de minute în șir, cu aparatul iscusit în peste 60.000 de rețete, priceput inclusiv la drob și maioneză. Vei obține exact textura de care ai nevoie, în timp util, singurul lucru necesar fiind doar adăugarea de ingrediente conform tradiției. De acolo, robotul face totul în locul tău, drept propriul asistent personal. Iar la final, acesta va fi pe deplin curat, nu vei mai avea de spălat zeci de vase, linguri și farfurii, pentru că dispune inclusiv de funcția de precurățare.

Nu a fost nicicând mai simplu să pregătești o serie de preparate de sărbătoare, când poți avea la îndemână un ajutor bun la toate. Chiar și frământatul va deveni o adevărată plăcere unde, Thermomix te va ajuta să faci cele mai gustoase plăcinte, cei mai frumoși cozonaci și multe altele.