Home / Life / De ce afacerile online au câștiguri uriașe? Află ce se ascunde în spatele lor

De ce afacerile online au câștiguri uriașe? Află ce se ascunde în spatele lor

Te-ai întrebat de ce câștigurile cele mai mari le înregistrează afacerile care au luat naștere din aproape nimic, precum și cele care s-au mutat în mediul online? Pentru a afla ce au toate aceste afaceri de succes în comun și ce se află în spatele lor, specialiștii în marketing online de la E-Advertising au fost de acord să ne împărtășească „ingredientele” necesare rețetei succesului.

Numărul mare de utilizatori

Cifrele uriașe ce se vehiculează în jurul afacerilor ce domină mediul online sunt în mare parte datorate numărului foarte mare de utilizatori de internet, aflat în continuă creștere de la an la an.

 „Imaginați-vă efectul pe care îl are internetul asupra unei afaceri ca fiind un lanț complet, astfel că numărul mare de utilizatori va duce la un trafic ridicat pe site, ceea ce se va transforma într-o creștere a numărului de clienți, respectiv a vânzărilor înregistrate.” ne-a mărturisit Diana Muraru, Manager Departament Vânzări E-Advertising.

Atât în România, cât și la nivel mondial, spațiul online a devenit terenul de „joacă” al fiecărei companii ce își dorește o creștere semnificativă a cifrei de afaceri. Din acest motiv, simpla prezență pe internet nu înseamnă în mod direct succes, ci a devenit o luptă aprigă de a ieși în evidență, creându-se o concurență acerbă.

Adaptarea face diferența

Continuând ideea menționată anterior – acapararea mediului online de cât mai multe businessuri concurente – adaptarea este factorul ce face diferența între o firmă de succes și una destinată eșecului.

Ce implică adaptarea? Ei bine, la această întrebare ne va răspunde Eugen Șotropa, CEO E-Advertising:

„Înțelegerea cât mai bună a modului în care funcționează internetul și rolul pe care îl are un motor de căutare este crucială. Chiar dacă vor cumpăra online sau fizic, o bună parte dintre persoanele care caută un produs sau serviciu vor folosi un motor de căutare.

Majoritatea dintre aceștia se vor opri la rezultatele afișate în prima pagină. Site-urile aflate în topul căutărilor vor fi cele care vor cunoaște o vânzare spectaculoasă și implicit, succesul.

Cel mai bun exemplu este Google, care a implementat un algoritm ce oferă utilizatorilor o experiență cât mai plăcută, prin sortarea celor mai relevante rezultate. Să știi pe ce reguli se bazează acest algoritm și ce face diferența între poziționarea site-urilor poate face diferența între profit și pierdere.

De asemenea, pentru cei care doresc să afle cât mai multe despre acest aspect, am lansat și o carte, prima din acest domeniu scrisă de autori români, intitulată „Domină topul motoarelor de căutare”. Cu alte cuvinte, este important ca site-ul să fie optimizat.”

Ce înseamnă procesul de optimizare?

În primul rând, un site trebuie să fie perfect funcțional, să ofere un conținut de calitate și să fie bine organizat pentru ca un client să poată să găsească informațiile necesare (despre produs, beneficii, date de contact, etc.).

Revenind la procesul de optimizare sau SEO (Search Engine Optimization), acesta joacă un rol primordial în poziționarea site-ului. Factorii ce trebuie luați în calcul sunt destul de numeroși, de la pagespeed (poți verifica și analiza viteza de încărcare a unui site aici), la adaptarea site-ului pentru diferite dispozitive (mobile responsive), folosirea de cuvinte-cheie etc.

Cu o experiență de peste 6 ani și un portofoliu cu peste 700 de clienți mulțumiți de rezultate, experții de la E-Advertising vin în ajutorul celor care doresc să îmbunătățească calitatea și poziționarea site-ului cu un audit SEO gratuit.

Așadar, în spatele unui business de succes stă un conținut de calitate, adaptare la nevoile clienților și o bună poziționare în rândul unui motor de căutare. Pentru cei care doresc mai multe informații sau anumite sfaturi, oferim următoarele date de contact:

E-Advertising

Str. Mărășești, nr. 18, etaj 1, ap. 2, Suceava

Orar: Luni – Vineri, între orele 08:00 – 17:00

Telefon: 0732 941 354

E-mail: office@e-advertising.co

About paginadelifestyle

Check Also

Scarile din sticla va garanteaza o arhitectura deosebita si cu o functionalitate ridicata

Sa obtii spatii cu o arhitectura moderna este astazi mai usor ca niciodata. Ai nevoie ...

WOLF SPIRIT- noua poveste Untold 2018! Ce noutăți mai aduce festivalul din acest an

Cel de-al patrulea capitol al celui mai bun festival din Europa, UNTOLD, continuă în 2018 ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.