De ce a ales o mireasă să se îmbrace în negru la propria nuntă

Fiecare viitoare mireasă visează la ziua cea mare și la rochia pe care o va purta la evenimentul care îi va schimba viața pentru totdeauna. Dintre toate cele care îmbracă rochia de mireasă, oare câte aleg ca aceasta să fie neagră?! Nu prea multe, spunem noi.

O adevărată noncomformistă, Sophie Cachia a decis să facă ceva cu totul diferit pentru nunta sa. Deși în mai toată lumea, cu mici excepții, negrul este culoarea morții și a doliului, bloggerița din Australia a ales să nu țină cont de tradiție și să-și urmeze propriul curs.

rochie neagra de mireasa

“Nu merg pe tradițional, iar eu și Jaryd (soțul ei) nu suntem un cuplu normal- am vrut să facem totul în maniera noastră, iar această rochie striga că este a mea. Așa ar trebui să fie ziua nunții tale…

Nu despre câți bani ai cheltuit, despre câte carate are inelul tău, ce loc ai ales sau dacă mâncarea pe care o servești este la modă. Faceți ca această zi să fie despre voi doi și celebrați dragostea intensă pe care o aveți unul pentru celălalt, alături de cei dragi care vor să vă vadă feiriciți”, a scris frumoasa brunetă pe contul ei de Instagram.

rochie neagra de mireasa

continuarea pe click.ro

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Advertismentspot_img

Instagram

Most Popular