Daruri de Crăciun care te transportă în altă lume

0
Foto: unsplash.com

Crăciunul este una din cele mai frumoase sărbători creștine, marcată, în special, de prezența lui Moș Crăciun, a bradului frumos împodobit, a colindelor, a meselor în familie și a schimbului de cadouri. Când se apropie Crăciunul, știi deja că trebuie să-ți faci lista de cadouri pentru cei dragi. Anul aceasta, în loc să rămâi la cadourile clasice reprezentate de obiecte materiale, îți sugerăm să răsfoiești ideile de cadouri experiență, acele surprize speciale care te transporta în altă lume.

Experiențe cadou de Crăciun – surprize deosebite pentru cei dragi

1. Zbor cu balonul

Zborul cu balon cu aer cald este o experiență de neuitat pe care nu multe persoane au ocazia să o încerce. De aceea, de Crăciun, este o idee minunată să pui sub brad un voucher cu această experiență, însoțit de un mesaj personalizat. Poate fi o surpriză deosebită pentru partenerul de viață care a visat mereu să facă acest lucru, pentru părinții tăi pe care vrei să-i vezi fericiți, pentru copilul tău avid de experiențe inedite.

Zborul cu balonul este minunat pentru că îți permite să admiri priveliști spectaculoase. Este o experiență irepetabilă. Nimic nu se compară cu sentimentul de a fi pe cer, deasupra norilor, în tăcere, să poți să te bucuri de o vedere superbă și de clipe care nu pot fi descrise în cuvinte. Toate acestea merită experimentate, iar tu ai acum posibilitatea să le oferi cadou chiar de Crăciun.

2. Cină romantică la castel

O altă experiență de poveste, care rezonează perfect cu atmosfera caldă de Crăciun, este cazarea într-un castel de basm, cu cină inclusă. Cum ai putea să egalezi emoția unei astfel de experiențe cu un obiect cadou? Experiențele sunt cele care ne marchează și rămân în suflet pentru mult timp.

De aceea, dacă vrei să-ți recucerești perechea și să-i demonstrezi că ești o persoană foarte romantică, uită de obiectele scumpe pentru cadouri de Crăciun și alege, în schimb, o astfel de experiență de poveste. Pentru ca totul să fie perfect, vă recomandăm să alegeți împreună data de plecare, să realizezi un playlist cu melodiile voastre preferate pe care să le ascultați în mașină și să plănuiești inclusiv o baie cu spumă. E una din cele mai bune idei cadouri de Crăciun pentru ea.

3. Masaj cu pietre calde

Această terapie de masaj este ideală pentru relaxarea întregului corp, pentru detensionarea mușchilor încordați și a țesuturilor moi. În timpul ședinței, mai multe pietre calde sunt așezate în mod strategic pe anumite zone ale corpului: pe coloană, pe abdomen, pe piept, față, palme sau picioare.

Pietrele fierbinți sunt în general roci vulcanice, încălzite de obicei la 130 –  145 grade, ce rețin foarte bine căldura. Masajul cu pietre calde are o mulțime de beneficii: reduce stresul și anxietatea, ameliorează durerile, încurajează un somn mai odihnitor, detensionează mușchii, oferă o stare generală de bine.

O astfel de experiență cadou de Crăciun este ideală pentru mama ta, pentru iubita sau soția ta, pentru o prietenă bună, o colegă de birou sau chiar șefa departamentului în care lucrezi.