Cutiile cu flori de primăvară, cadoul perfect de 8 Martie!

0

Florile de primavara asezate in cutii elegante reprezinta cadoul perfect pentru 8 Martie! Pe langa spectaculoasele aranjamente cu trandafiri, cei de la The Million Roses pregatesc in aceste zile cutii pline cu flori precum lalele, bujori, orhidee sau frezii. Comenzile sunt multe, iar magazinul va avea program prelungit pana in seara de luni, 8 Martie!

La sediul The Million Roses din centrul Clujului se fac pregatiri intense pentru ziua de 8 Martie. Marfa soseste de mai multe ori pe zi iar cutiile elegante sunt umplute cu flori criogenate, dar si cu flori de primavara, vedetele sezonului.

Pentru domnii care vor sa impresioneze, anul acesta am pregatit o multime de cutii cu lalele, bujori sau orhidee, acestea fiind si cele mai apreciate flori de primavara de catre femei. Avem si cateva comenzi speciale de la clientii care si-au dorit cutii spectaculoase. De exemplu, urmeaza sa pregatim o cutie uriasa cu 3000 de lalele colorate. In functie de preferintele clientilor putem personalize orice comanda.” spune Dalma Szelyes, managerul florariei din Cluj Napoca.

Lalalele sunt simbolul primaverii asa ca sunt cele mai cautate pentru a fi daruite de Ziua Femeii. Acestea sunt asezate in cutii cu ajutorul unor eprubete care le ajuta sa reziste cat mai mult timp. Insa nu doar florile de primavara sunt la mare cautare in aceasta perioada. Pentru 8 Martie , cei de la The Million Roses au preluat deja o multime de comenzi pentru cutii cu trandafiri vii sau criogenati.

Aceste cutii vor fi trimise in toate colturile tarii, dar si in magazinul fizic se pot gasi variante pentru orice buzunar. Preturile incep de la 200 de lei si pot ajunge chiar si la 8000 de lei in cazul cutiilor cu sute de fire de trandafiri.

Cei care au vrut sa se asigure ca vor darui astfel de cadouri speciale au plasat comenzile de mai bine de doua saptamani. Cutiile vor fi preluate de catre domni in dimineata zilei de 8 Martie sau vor fi direct livrate acasa la destinatare.

In aceste zile floristii si-au dublat programul de munca pentru a putea onora toate comenzile si pentru a avea cateva decoratiuni in plus pentru cei care vor veni pe ultima suta de metri sa cumpere flori pentru persoana iubita.