Cum va fi vremea de Paște

0

Meteorologii anunță vreme capricioasă în Săptămâna Patimilor. Dacă în aceste zile avem parte de soare în unele zone, de miercuri se reîntorc ploile pe arii restrânse, în sudul și sud-estul teritoriului. De Paște avem însă parte de vreme plăcută.

De mirecuri vor fi cel mult 18 grade, iar noaptea și dimineața între minus 4 și 8 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și ploi, îndeosebi ziua, pe arii restrânse, în sudul și sud-estul teritoriului.

La munte, trecător, vor mai fi precipitații slabe, și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului, pe spații restrânse, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și pe crestele montane.

Cu totul izolat, în Transilvania, Maramureș, precum și în zona deluroasă a Moldovei, se va produce brumă. În Capitală vor fi până la 13 grade.

Joi se mai încălzește puțin în sud-estul țării, însă, în nord-vest, nord și la munte, va ploua slab, iar la altitudini mari vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 grade, iar cele minime între 2 și 8 grade. Vineri, sâmbătă și duminică regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele climatologic specifice perioadei.

Va ploua vineri, în nordul și în nord-estul țării, iar spre sfârșitul săptămânii îndeosebi în jumătatea de vest, anunță click.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here