Cum și-a sărbătorit Adelina Pestrițu ziua de naștere: și-a făcut singură un cadou prețios!

  0

  Adelina Pestrițu a împlinit 30 de ani! Vedeta a sărbătorit la Miami, acolo unde se află alături de câteva prietene. Deși este departe de casă, Adelina a primit foarte multe urări din partea fanilor, iar cu siguranță atunci când va ajunge acasă o așteaptă foarte multe cadouri. Până atunci, ea și-a făcut singură un cadou!

  La schimbarea prefixului Adelina și-a propus să își sărbătorească ziua de naștere departe de casă. Celebra vedetă este în vacanță la Miami , unde se distrează cu prietenii. După câteva ore petrecute la plajă, Adelina a ieșit cu fetele într-un restaurant și au sărbătorit până după miezul nopții. S-a îmbrăcat foarte sexy, a primit flori și cadouri și a fost mereu cu zâmbetul pe buze. Doar odată împlinește 30 de ani!

  Pentru că nu este acasă alături de cei dragi, Adelina nu a reușit să intre în posesia cadourilor. În plus, de când este singură nu mai este atât de preocupată de acestea. Totuși, vedeta a ales să își facă singură un cadou de ziua ei: un nou tatuaj, realizat de unul dintre cei mai cunoscuți tatuatori din lume!

  ”Pentru cel de-al 20 lea tatuaj, făcut într-o zi atât de specială pentru mine, schimbarea prefixului, am ales să-mi scriu o frază în care eu cred mult: „Perception is Reality” în traducere „Percepţia este realitate”. Sunt de părere că fiecare dintre noi suntem capabili să ne creăm o realitate a noastră, diferită de a celor ce ne înconjoară.

  Eu simt asta pe pielea mea, la cei 30 de ani şi pot spune că realitatea pe care mi-am construit-o este una bazată pe implicare, dăruire, dezvoltare spirituală, dar şi multe gânduri pozitive. De fapt, cu asta mă şi hrănesc zi de zi şi îmi alimentez starea de bine. Este micul meu secret”, a declarat Adelina.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here