Cum se organizează o nuntă perfectă în doar câteva minute?

0
foto: strictlyweddings.com

Nunta este una dintre cele mai importante evenimente din viața unui om. Dacă unele cupluri încep să o organizeze cu un an înainte pentru a avea timp să pună totul la punct, altele aleg să facă totul în aceeași zi pentru a scăpa rapid de sarcini. Pentru cei din urmă am pregătit câteva ponturi. Astfel, puteți afla cum să vă organizați nunta de la A la Z în doar câteva minute!

Dacă aveți deja data stabilită, trebuie doar să aveți puțin noroc pentru a găsi sala liberă, preotul și ofițerul de stare civilă. Nu vă panicați! Toate acestea se rezolvă foarte rapid! Cum? Aflați în rândurile de mai jos!

Programarea căsătoriei civile

Nu mai este nevoie să stați la cozi la ghișee pentru a vă programa ceremonia de stare civilă. Există deja o variantă mult mai utilă și practică, valabilă în aproape toată țara. La Cluj spre exmplu, Primăria municipiului  a creat acest sistem de programare online pentru  data și ora căsătoriei civile, pentru a evita stresul și aglomerarea la ghișee pentru tinerele viitoare familii, având în vedere faptul că, în conformitate cu prevederile legale înregistrarea solicitării de oficiere a căsătoriei legale în România se poate face exclusiv cu 10 zile înainte de data dorită. Or, pentru a-și putea organiza cea mai fericită zi din viată, tinerele familii au nevoie de o sincronizare perfectă a activităților în ziua nunții, prin urmare o oră anume pentru momentul căsătoriei civile.

Programarea înseamnă doar câtva click-uri și ați economisit timp și bani! Nu sunt puțini cei care au ales deja acest program: peste 800 de căsătorii s-au programat deja pe internet la Cluj Napoca.

Programarea cununiei religioase

Dacă ați rezolvat căsătoria civilă, trebuie să vă ocupați și de partea religioasă. Și în acest caz treaba este foarte simplă. O simplă programare se poate face și la preot, indiferent de confesiune. În 2017 totul se rezolvă printr-un singur apel telefonic! Apoi, preotul vă va explica pașii următori, necesari în procesul de căsătorie. Durează doar câteva minute și te scutește de un drum!

Organizarea petrecerii

Nimic mai simplu! Am spune că o petrecere de nuntă necesită pregătiri intense care durează zile, săptămâni sau luni! Dacă sunteți hotărâți și știți ce vreți puteți vizita un târg specializat unde veți găsi rochia de mireasă, costumul de mire, restaurant, meniuri de la fel principal până la tort, decorațiuni, muzică live sau dj, fotograf și videograf și alte elemente importante pentru o nuntă perfectă.

O altă variantă ar fi să lăsați totul pe mâna unui wedding planer. Acesta se va ocupa de întreaga petrecere și de buna funcționare a evenimentului. După o discuție de doar câteva minute va ști de ce aveți nevoie mai exact și veți scăpa de stres, nervi și orele petrecute la restaurant, florărie sau salonul specializat.

Acum că ați reușit să faceți totul într-o singură zi, în doar câtva minute, puteți să vă bucurați de cel mai important eveniment din viața dumneavoastră! Specialiștii spun că miresele ar trebui să fie preocupate strict de rochia pe care o vor purta, de coafura, manichiura si machiajul ales, iar mirii, de costumul perfect. Lăsați toate treburile organizatorice pe mâna specialiștilor și totul va fi așa cum v-ați imaginat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here