Cum scapi de durerea de măsea în 5 minute

0

Durerea de măsea poate apărea în orice moment și nu este deloc plăcută. În astfel de momente, este obligatoriu să mergi la stomatolog, însă până ajungi la el, poți încerca metode naturale, care te vor scăpa de durere în 5 minute.

Cuișoarele sunt condimente cu gust dulce și numeroase proprietăți medicale. Conțin eugenol, un antiseptic natural care oprește durerea și curăță gura de bacterii, eliminând respirația urât mirositoare. Dacă ai o durere de măsea, înainte să dai fuga la farmacie, vezi dacă nu ai în casă cuișoare.

Cum scapi de durere cu ajutorul cuișoarelor

Dacă ai cuișoare sub formă de praf, primul lucru pe care trebuie să îl faci este să îți clătești gura cu apă cu sare. Ia între degete un praf de cuișoare și pune-l pe dintele care te doare. Așteaptă câteva minute și vei scăpa de durere.

Dacă ai cuișoare întregi, ia două și pune-le aproape de dintele pe care te doare, după ce ți-ai clătit gura cu apă cu sare. Așteaptă până când cuișoarele se înmoaie, apoi mestecă-le, pentru a elibera uleiurile benefice din ele, scrie unica.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here