Cum să transformi un produs de makeup într-unul multifuncțional?

0
82
Foto: Libertatea.ro

Frumusețea machiajului constă în faptul că nu există limite în ceea ce privește această artă. Modalitățile în care poți utiliza un produs sunt multe și totul ține de creativitatea ta și de cum poți improviza atunci când este nevoie, când produsul preferat tocmai s-a terminat și nu ai timpul necesar să mergi la magazin să-ți achiziționezi altul. Este util să știi că produsele pe care deja le ai în trusa de make-up sunt multifuncționale și le poți utiliza și în alte scopuri în afară de cele predestinate.

Unul dintre produsele care pot fi folosite în mai multe scopuri este rujul metalic Cupio #GetMetallic. Sunt rujuri lichide mate cu un finish mat-metalic, au o textură cremoasă și sunt rezistente la transfer. Textura metalizată care oferă buzelor strălucire și volum este în tendințe și este un must have în anul 2018. Rujul metalic este produsul perfect pentru a dovedi multifuncționalitatea produselor de make-up deoarece acesta poate fi folosit atât pe buze cât și la ochi și pe pomeți.

Aplicat la ochi poate fi folosit ca un fard de pleoape sau ca o bază pentru un fard uscat, iar aplicat pe pomeți poate înlocui cu succes un iluminator pentru obraji. Bineînțeles că este important care nuanțe le folosești pentru iluminare sau care le folosești pentru a fi aplicate la ochi. Cu nuanțele mai închise precum #InstaGlam, poți obține un smokey eyes soft sau intens, în funcție de ce efect îți dorești să creezi, iar folosind nuanțele deschise aurii sau arămii, poți obține un întreg look luminos sau bronzant. Avantajul la culorile deschise cum sunt #LikeAGoddess sau #LoveGold este că pot fi folosite pe buze, ochi și pomeți.

 

Un alt produs versatil și important în machiaj este pensula de blending Cupio 306. Este pensula de care ai nevoie pentru distribuirea și uniformizarea culorii. Este perfectă pentru a avea un machiaj finisat, fără linii dure.

O poți folosi pentru aplicarea bazei de pleoape, a fardului de ochi uscat și cremos, a anticearcănului, pentru fixarea cu pudră a anticearcănului, pentru aplicarea fardului de conturare a feței și a iluminatorului. Este o pensulă realizată din păr natural de capră, ceea ce te ajută la amestecarea culorilor într-un mod armonios, fără să încarce și să lase pete.

Folosind pensula din păr natural pentru aplicarea produselor cremoase, obții un efect natural și nu riști să încarci prea mult zona pe care aplici pentru că părul natural are pori și absoarbe excesul de produs. Foarte important este ca după ce ai folosit-o pentru aplicarea unui produs cremos, să aștepți să se usuce înainte să aplici un produs uscat sau să o ștergi într-un șervețel, altfel vei risca să obții un machiaj pătat și inestetic. Afla mai multe pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here