Cum să-ți păstrezi o imagine de profesionist la petrecerea de Crăciun organizată de angajatorul tău

0
Foto: Pixabay.com

Compania pentru care lucrezi a decis să-și răsplătească toți angajații cu o petrecere de Crăciun. Toți salariații care vor participa la petrecere vor trebui să vină îmbrăcați în costume cu tematică de Crăciun și încă nu știi ce să alegi, deși mai este puțin timp până la eveniment. Dacă vei face o alegere neinspirată, s-ar putea ca toți ceilalți să își pună semne de întrebare asupra profesionalismului tău. Pe lângă alegerea unui costum potrivit, există și alte lucruri de care ar fi bine să ții cont astfel încât imaginea ta de profesionist să nu aibă de suferit la petrecerea de Crăciun.

Zâmbește foarte des

Orice petrecere presupune o stare de bine și multă voie bună, așa că folosește-te de zâmbetul tău ca să arăți că te simți cu adevărat bine. Râsul nu te va ajuta doar să „dai bine” în fața colegilor, dar are și o mulțime de beneficii asupra sănătății tale. În cazul în care nu știai, râsul te ajută să arzi calorii, crește speranța de viață și protejează împotriva bolilor de inimă.

Alege un costum inspirat

Sursa foto: fabricademagie.ro

Magazinele care comercializează costume pentru petreceri au o ofertă extrem de bogată, însă este esențial să faci o alegere corectă. Ca variante, ai putea opta pentru un costum de Moș Crăciun, un costum de ren, un costum de înger, un costum de spiriduș sau un costum de om de zăpadă. Orice decizie ai lua, costumul respectiv ar fi bine să ți se potrivească și să nu te facă să ieși prea mult în evidență. În niciun caz să nu alegi un costum prea sclipitor sau unul cu tentă sexuală!

Nu exagera cu mâncarea sau cu băutura

Oricât de bună ar fi mâncarea și oricât de mult îți place să bei, nu ar fi indicat să faci excese la petrecerea pe care o organizează compania. Dacă mănânci prea mult, există riscul să faci o indigestie și să te doară stomacul. De asemenea, dacă alegi să bei peste măsură, s-ar putea să te îmbeți și să faci niște gesturi în fața șefilor și colegilor pe care, cu siguranță, le vei regreta mai târziu.

Nu te da în spectacol

Petrecerea organizată de compania ta nu este despre tine, ci despre toți angajații. Prin urmare, ai grijă să nu te dai în spectacol, pentru că s-ar putea ca acțiunile tale și gesturile tale să nu fie pe placul celorlalți participanți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here