Cum sa-ti decorezi casa cu o canapea extensibila de 2 locuri?

0

Nicio casa nu este completa fara o canapea extensibila de 2 locuri, cel putin. Aceasta este parerea expertilor din domeniul Home & Deco de la Alberta Casa, cat si a oricarei persoane care se afla in situatia de a-si amenaja sau redecora locuinta. Conform unui studiu recent, 4 din 5 romani detin acasa cel putin o canapea extensibila de 2 locuri sau de 3 persoane.

Popularitatea acestor piese de mobilier se datoreaza utilitatii lor smart combinate cu designul actual, devenind astfel extrem de versatile, practice si aspectuoase totodata. Asadar, in cazul in care nu dispui de suficient spatiu pentru a amplasa un pat de doua persoane in dormitor, poti opta pentru o canapea extensibila 2 locuri cu un cadru de rezistenta foarte durabil si un mecanism de extindere usor de utilizat, care garanteaza in acelasi timp siguranta maxima. Iar lista de exemple poate continua. Descopera mai multe detalii, in continuare!

Transforma-ti mica garsoniera intr-un spatiu primitor

Garsoniera ta poate arata incredibil de primitoare cu o canapea extensibila de 2 locuri, asezata la perete, in fata unei masute de cafea. Optional, de-o parte si de alta a masutei poti aseza doua taburete confectionate din material similar cu tapiteria canapelei, pentru un plus de confort si imbunatatirea semnificativa a aspectului vizual. In felul acesta, putinul spatiu de care dispui va fi fructificat la maxim. Cand ai musafiri, tot ce trebuie sa faci e sa dai masuta la o parte si sa extinzi rapid canapeaua.

Da o nota personala apartamentului tau open space

Esti o fire neconventionala, careia ii plac spatiile moderne, decorurile aerisite si designul minimalist? In cazul in care locuiesti intr-o casa in care arcadele interioare au luat locul usilor sau peretilor, cu siguranta canapeaua extensibila de 2 locuri isi va gasi un loc special in locuinta ta: chiar in mijlocul livingului. In felul acesta nu numai ca vei crea un ambient sic, ci vei si putea extinde cu usurinta canapeaua ori de cate ori va fi nevoie. Nu-ti face griji! Toate modelele de la Alberta Casa au o structura de rezistenta suficient de puternica, astfel incat spatarul canapelei poate sustine greutatea a doua persoane fara a fi nevoie s-o sprijini de un zid. Iar ca recomandare, iti sugeram modelul Stockholm, fiind o extraordinara canapea in stil nordic.

Transforma-ti ocazional biroul in camera de oaspeti

Cum? Folosind o canapea extensibila de 2 locuri. Daca detii acasa o camera de lucru, include in planul de mobilare al acesteia si o astfel de canapea. In momentul in care vei avea musafiri, vei putea transforma instantaneu biroul tau intr-o veritabila camera de oaspeti, prin extinderea rapida a canapelei si obtinerea unui pat numai bun de dormit. In medie, o canapea extensibila de 2 locuri are o dimensiune de aproximativ 150 x 100 cm in pozitia de sezut, dar poate ajunge si pana la 200 x 150 cm in pozitia de dormit.

Ofera-ti confort maxim in orice situatie

Daca dormitorul tau nu permite amplasarea unui pat matrimonial pe mijloc, alaturi de nelipsitul dressing, poti economisi spatiu apeland la o canapea extensibila de 2 locuri pe care sa o extinzi noaptea, iar ziua sa o readuci in pozitia de sezut. Astfel vei obtine un pat extrem de confortabil pe timpul noptii.