Cum să slăbești șapte kilograme cu ajutorul banalilor pufuleți?

0
86

Aceasta este una dintre cele mai neobișnuite cure de slăbire. Se bazează pe pufuleți și promite că te scapă de nu mai puțin de 7 kilograme în doar 4 săptămâni. Pare interesant, nu-i așa? Iată cum funcționează!

Cura de slăbire cu pufuleți nu înseamnă să mănânci doar pufuleți de dimineața până seara. Este indicat să combini acest aliment cu altele, dar condiția e să fie cât mai sănătoase.

Obligatoriu: ceaiuri diuretice în completare

Dimineața: este obligatoriu să bei o cană de ceai de păpădie, anghiare, mentă sau din frunze de dud ori urzici, dar și ceai negru sau verde. Este indicat ca în fiecare dimineață să alegi să consumi un alt ceai.

Toate aceste ceaiuri sunt depurative, dizolvă grăsimile și vor contribui și ele la recuperarea siluetei tale. Mănâncă jumătate de pungă de pufuleți.

Iaurt, legume, fructe, carne și pufuleți 

Gustare: 100 -120 de grame de iaurt și vreo două mâini cu pufuleți

Prânz: 100 de grame de legume și 100 de grame de carne. Acestea trebuie musai preparate la aburi, cuptor sau fierte.

Gustare: Un fruct la alegere dintre acestea: măr, pară, portocală, grepfrut, clementină. Mănâcă și pufuleți (vreo două mâini).

Cafeaua nu este permisă

Seara: O salată (la alegere, dar care să nu depășească 200 de grame). Bea și o cană de ceai (la fel cu cel pe care l-ai băut dimineață) și mănâncă o mână de pufuleți.

Este indicat ca acest regim să nu fie ținut mai mult de patru săptămâni. Nu aveți voie să beți cafea în această perioadă sau să optați pentru alte alimente decât cele indicate în acestă cură de slăbire. Ceaiul se bea întotdeauna neîndulcit.

 

 

sursa&foto: doctorulzilei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here