Home / Fashion / Cum să porți jacheta din denim toamna aceasta

Cum să porți jacheta din denim toamna aceasta

Jacheta din denim este o piesă vestimentară care se numără constant printre tendințele fiecărui sezon. Așa cum era de așteptat, nici în acest sezon nu face excepție! Află cum să o porți în toamna 2017!

Jacheta tip boyfriend

Hainele largi, care par împrumutate de la iubitul tău, sunt fără îndoială un trend pe care să-l încerci. Dincolo de celebrii jeanși boyfrind, poți purta și o jachetă din denim în acest stil. Ai nevoie de o jachetă ceva mai largă, cu mâneci lungi pe care să le întorci. Asociază cu o pereche de pantaloni lejeri și pantofi sport, iar rezultatul este o ținută modernă și relaxată.

Jacheta din denim cu aspect uzat

Zonele de material cu aspect deteriorat au migrat de la blugii pe care i-am purtat toată vara 2017 la jachetele din denim care sunt în tendințe toamna aceasta. Franjurii și găurile în material îi conferă jachetei tale un look rebel și interesant. Adaugă acest tip de jachetă oricărei ținute căreia vrei să-i insufli un aer rebel și original.

Jacheta lungă din denim

Dincolo de modelele largi de tip boyfriend, poți încerca și jachetele lungi din denim. Acestea se termină de obicei printr-o zonă franjurată, nu printr-un tiv perfect cusut, fapt ce îi conferă un aspect relaxat. Asociază jacheta cu o rochie scurtă și cizme înalte, iar rezultatul va fi un outfit feminin și sexy.

Jachetă din denim și pantalonii cu talie înaltă

Pantalonii skinny cu talie înaltă par să se mențină puternic în tendințele acestei toamne. Și cel mai simplu de asortat sunt cu o jachetă scurtă din denim. Această combinație vestimentară îți pune perfect talia în evidență și te ajută să creezi efectul vizual de picioare lungi.

Vezi mai multe idei pe eva.ro!

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

V for Vintage și Feeric Fashion Week lansează un parteneriat strategic pentru susținerea designului românesc

V for Vintage și Feeric Fashion Week lansează, cu ocazia împlinirii a 10 ani de ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.