Home / Life / Cum să organizezi o petrecere nemaipomenită de Halloween pentru prietenii tăi
Sursa foto: pixabay.com

Cum să organizezi o petrecere nemaipomenită de Halloween pentru prietenii tăi

Halloweenul se apropie cu pași extrem de rapizi, așa că mai ai puțin timp la dispoziție ca să organizezi o petrecere de pomină pentru cei mai buni prieteni ai tăi, cărora vrei să le mulțumești într-un mod special pentru că sunt alături de tine. Iată ceea ce trebuie să faci ca să pui la cale o petrecere de Halloween nemaipomenită pentru prietenii tăi, într-un timp atât de scurt.

Întocmește un plan

Ia o foaie de hârtie și începe să planifici fiecare detaliu, astfel încât să nu-ți scape nimic din vedere. Pornește de la buget și de la numărul de invitați, iar apoi te poți gândi și la celelalte aspecte, precum tematica, data exactă, durata, locația, meniul de mâncare și băuturi și, eventual, elementele surpriză. Pentru că mai este foarte puțin timp până de Halloween, încearcă să găsești câțiva oameni care să te ajute în procesul de organizare. După ce stabilești planul și după ce găsești respectivele ajutoare, deleagă-le din sarcini, astfel încât totul să fie gata din vreme.

Alege o temă

O petrecere de Halloween poate fi un adevărat dezastru în cazul în care nu alegi o temă potrivită, chiar dacă, în rest, organizarea este perfectă. Prin urmare, gândește-te la oamenii care vor participa, la pasiunile lor comune și la momentele frumoase petrecute împreună. Cele mai populare teme pentru petrecerile de Halloween sunt cele cu fantome, dovleci înfricoșători sau povești. Dar dacă prietenii tăi sunt pasionați de sport, de exemplu, atunci ar fi indicat să organizezi o petrecere cu o tematică sportivă. Cumpără niște echipamente sportive pentru femei și bărbați, iar distracția va fi garantată!

Muzica este foarte importantă

Pe lângă temă, o un alt element care cântărește decisiv când vine vorba de reușita unei petreceri de Halloween, este muzica. Prin urmare, gândește-te să aduci un DJ sau o trupă care să îți distreze așa cum trebuie gașca de prieteni. Pe piață există firme specializate care îți pot închiria artiști muzicali pentru evenimentul tău. Fii atent la prețurile artiștilor muzicali și alocă un generos, dar ai grijă ca melodiile care vor anima petrecerea să fie pe gustul tuturor invitaților.

 

https://jysk.ro/green-days?utm_source=programmatic_audience&utm_medium=banner&utm_content=970x250&utm_campaign=RO_Display_2018

About paginadelifestyle

Check Also

Aloe Blacc, vocea legendarului hit “Wake me up” a lui Avicii urcă pe scena principală a festivalului Neversea!

Experiența unică de la malul Mării Negre este completată în acest an și de artistul ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.