Home / Life / Cum să organizezi o petrecere de Halloween la tine acasă
Foto: Pixabay.com

Cum să organizezi o petrecere de Halloween la tine acasă

Deși Halloween-ul este o sărbătoare care a fost importată din America de puțini ani, orice motiv de petrecere este binevenit. O ocazie să strângi toți prietenii la tine acasă și să vă bucurați împreună de o seară plăcută nu este de neglijat, așa că organizează din timp cel mai important eveniment al toamnei.

Primii pași

Trebuie să treci în revistă câteva detalii și e bine să începi cu decorul apartamentului tău. După ce ai făcut o curățenie, poți rearanja puțin decorul, astfel încât să faci mai mult spațiu. Dacă sufrageria ta nu este extrem de generoasă, poți muta articolele de mobilier de care nu te vei folosi în mod direct spre perete, astfel încât mijlocul încăperii să rămână liber. Poți pune în spațiul astfel creat o masă și niște scaune, dacă urmează să le pregătești musafirilor ceva bun de mâncare sau dacă aveți în plan câteva jocuri pentru a anima atmosfera. Dacă urmează să vă petreceți seara dansând, e bine să lași liber centrul camerei, iar dacă plănuiești să stați pur și simplu de vorbă, poți folosi fotolii de tip puf, adică acele fotolii ușor de depozitat și de modelat după bunul plac.

Nu uita de ornamentele specifice

Decorul unei astfel de petreceri este foarte important. După ce ai așezat totul în ordine, poți începe să înfrumusețezi spațiul în care urmează să aibă loc petrecerea. Poți cumpăra câteva lumânări în formă de dovleac decupat sau poți alege să agăți câțiva lilieci sau păianjeni din plastic prin colțurile camerei. Orice are culoarea neagră sau portocalie este potrivită pentru Halloween.

Halloween în farfurie și în pahar

Mâncărurile sau deserturile pe bază de dovleac vor fi vedetele petrecerii. Te poți inspira din rețete americane pentru a găti o plăcintă de dovleac delicioasă, o supă cremă de dovleac sau paste cu ciuperci și dovleac. Când vine vorba de băuturile pe care să le servești, îți recomandăm să optezi pentru cele de culoare roșie, care îți vor aminti de vampiri și vârcolaci. Bloody Mary este cea mai simplă variantă, însă te mai poți juca în pahare cu multe alte cocktailuri potrivite pentru acest tip de petrecere.

Alege cine vei fi

Nu uita să te machiezi. În seara de Halloween poți fi oricine îți dorești. De la Dracula, la prințesă, de la artistul tău preferat la un personaj din desene animate. Important este să-ți intri în rol și să te comporți toată petrecerea ca și cum ai fi personajul ales. Te poți colora cu machiaje speciale, poți folosi latex lichid pentru a crea răni false sau poți închiria un costum, pentru ca înfățișarea ta să fie cât mai aproape de caracterul ales de tine. Spune-le și prietenilor să vină costumați.

Odată adunată gașca de prieteni, dă drumul la muzică și bucurați-vă de petrecere!

About paginadelifestyle

Check Also

De ce este indicat sa iti dotezi casa de vacanta cu camere de supraveghere

Orice om isi doreste ca, macar pentru doua-trei saptamani in fiecare an, sa se deconecteze ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.