Cum să obții bucle perfecte acasă, în doar 10 minute

1

Orice femeie visează la bucle perfecte, însă nu întotdeauna reușește să ajungă la coafor. Atunci când te grăbești la un eveniment special și nu ai timp de programări, îți poți face chiar și acasă o coafură elegantă cu bucle bine definite dacă urmezi 3 pași simpli. Iată cum se obțin buclele perfecte în doar 10 minute!

Vara aceasta se poartă buclele! Hai styliștii susțin că o coafură cu bucle este alegerea perfectă atât în vacanță, cât și la evenimente speciale. Nu este nevoie însă să îți faci o programare la salon pentru o coafură perfectă. În doar trei pași simpli îți poți realiza chiar și acasă buclele pe care ți le dorești. Vezi ce trebuie să faci:

1. Pregătește-ți părul

Spală părul înainte de coafat înainte cu 2-3 ore. Astfel, buclele tale vor fi mai rezistente. După spălatul părului urmează pregătirea pentru aparatul de coafat. Dacă părul tău este vopsit pulverizează înainte un produs termoprotector.

Periază părul și alege-ți cărarea, în funcție de forma feței și cum crezi că ți se potrivește. Pentru buclele lejere se recomandă cărarea pe mijloc.

HP8619_00-A3P-global-001

2. Alege ondulatorul

Cel mai important factor în procesul de coafat este ondulatorul. Pentru bucle și onduleuri rezistente este recomandat să folosești un ondulator conic.

Indiferent dacă vrei bucle perfecte sau mai lejere, este important să folosești aparate de bună calitate, care să nu ardă părul, ci să îl protejeze, precum sunt cele de pe acest site.

Acest aparat este foarte simplu de utilizat și îți protejează părul în același timp. Noile modele au un înveliș moale care  asigură coafarea în siguranţă fără risc de arsuri instantanee.

După ce ai ales ondulatorul poți începe coafarea părului. Alege câte o șuviță subțire ți ruleaz-o pe ondulator. Nu lăsa mai mult de 10 secunde ondulatorul pe păr. În cazul acesta, noile aparate dispun de indicatorul “Curl Ready” care te anunţă când bucla este gata, emiţând o alertă sonoră.

Această funcţie inovatoare te ajută să obţii bucle şi onduleuri minunate fără a supraîncălzi părul. Doar alege una din cele trei durate de ondulare în funcţie de tipul de păr şi apasă butonul după ce ai înfăşurat părul în jurul barei.

HP8619_00-APP-global-0013. Aplică produsele de styling

Când părul este ondulat în totalitate, coafura este aproape gata. Dacă dorești bucle lejere, specialiștii recomandă să desfaci șuvițele cu ajutorul degetelor. Pentru a menține elasticitatea buclelor dar și forma coafurii este indicat să folosești un fixativ sau ceară de păr. De asemenea, pentru o strălucire aparte a buclelor tale poți folosi un spray profesional sau poți aplica ulei special pe vârfuri.

Acum că totul este gata te poți bucura de o coafură perfectă, realizată la tine acasă în doar 10 minute!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here