Cum să îți faci genele să crească mai rapid

0
Foto: Pinterest

Toate femeile visează la gene lungi și dese, fără a apela la intervenția specialiștilor. Există și metode naturale care te pot ajuta să obții gene frumoase chiar și fără rimel. Iată la ce trebuie să fii atentă!

1 Alimentația

O alimentație sănătoasă contribuie la creșterea părului, precum și a genelor. Iată câteva produse, care ajută acest proces:somonul conține acizi grași omega 3, care promovează creșterea părului, iaurtul grecesc conține vitamina B5 care contribuie la menținerea părului gros, spanacul conține vitamina A, fier, și vitamina C, care oferă un păr puternic, hidratat. Lămâia conține vitamina C, care împiedică ruperea, iar carnea va menține părul în creștere.

2. Ceaiul verde

Specialiștii recomandă consumarea zilnică a ceaiului verde pentru că acesta favorizează creșterea mai rapidă a părului, inclusiv a genelor.

3. Uleiul de cocos

Aplicarea uleiului de cocos, poate ajuta curățarea, hidratarea dar și la creșterea genelor. În plus, este foarte sănătos.

4. Îndepărtarea machiajului

Curățarea feței este foarte importantă. Machiajul, mai ales rimelul poate usca foarte mult genele, iar îndepărtarea machiajului este un pas important. Specialiști recomandă să nu folosim rimel waterproof în fiecare zi, deoarece acesta este greu de îndepărtat și poate irita ochiul.

5. Alege un rimel bio

Deoarece există foarte multe produse de make up, există și foarte multe formule, experții recomandă alegerea unui rimel cu ingrediente bio, astfel, produsul nu va irita genele și va avea grijă de ele.