Cum sa iti cumperi un hoverboard?

0

Tot mai multe placi de tipul hoverboard au aparut pe piata si sunt inca multe persoane care incearca sa isi dea seama cum functioneaza si ce sunt ele, de fapt. Hoverboard-ul este jucaria moderna a tuturor copiilor si, de aceea, se impun mai multe informatii despre ea.

Hoverboard-ul – cum se cumpara un hoverboard?

Hoverboard-ul este numit si scuter inteligent. Sau poate scuterul auto-echilibrat motorizat pe doua roti? Desi nu exista niciun consens cu privire la cum se numeste aceasta forma noua de transport personal, toata lumea care o incearca pare a fi de acord ca este foarte distractiv si (destul de) usor de inteles. Cert este ca oricine primeste un hoverboard este, cel mai adesea, fericit.

Provocarea consta in determinarea modelului care trebuie cumparat. Comparativ cu alte produse, nu exista un singur tip de hoverboard si, de aceea, poate fi greu de achizitionat. De fapt, se pare ca aproape fiecare dintre placile disponibile se bazeaza doar pe cateva modele diferite, care au fost transformate in China si difera doar in privinta culorii si, eventual, a dimensiunii.

Exista mai multe sfaturi pentru a cumpara corect un hoverboard. Placile  de astazi sunt scutere electrice cu auto-echilibrare. Cu siguranta nu vor levita chiar daca asa pare. Nu este recomandat un hoverboard pentru copiii mici. In mod tipic, varsta recomandata este de 12 ani si peste. Recenziile sunt si ele importante si se va viza calitatea constructiei.

Brandurile sunt, de asemenea, foarte importante si un hoverboard de la un brand renumit va fi, in mod evident, de o calitate mai buna. Placile de hoverboard se pot incarca mai greu si necesita rabdare, ceea ce un copil mic nu va avea, la fel cum nu va avea nici echilibrul necesar pentru a sta pe placa.

Greutatea unui hoverboard este foarte importanta, in special pentru persoanele care trebuie sa il transporte peste tot. Unul mai usor va fi, de asemenea, mai usor de transportat. Se recomanda alegerea unui pret moderat pentru hoverboard. In plus, dupa cumparare este foarte important ca cel mic sa fie insotit atunci cand se da pe hoverboard.

Hoverboard-urile sunt relativ asemanatoare cu trotineta, doar ca sunt motorizate. Rider-ii stau cu picioarele pe o placa marginita de doua roti si, datorita unor senzori speciali,  hoverboard-urile isi pot mentine aproape singure echilibrul.

Placile  au o baterie reincarcabila in interior, care propulseaza unul sau, uneori, doua motoare plasate in zona rotilor. In functie de model, pot exista alte caracteristici, cum ar fi un sistem inteligent de chei sau chiar o aplicatie pentru a impiedica alte persoane sa utilizeze placa.

Ceea ce nu sunt hoverboard-urile de astazi sunt gadgeturile SF popularizate in filme ca „Back to the Future”. Exista companii care lucreaza la panouri care leviteaza cu adevarat si nu folosesc roti, cum ar fi Lexus si Hendo, dar nu sunt (inca) de vanzare.

Preocupari serioase privind siguranta au fost ridicate si pentru hoverboard-uri, pentru ca unele au luat foc fie in timpul incarcarii, fie in timpul calatoriei. Autoritatile britanice au confiscat peste 15.000 de hoverboard-uri importate din octombrie, apoi le-au testat pentru a descoperi daca exista baterii litiu-ion defecte.