Cum să îți calci hainele rapid și eficient

0

Călcatul hainelor nu este întotdeauna o activitate pe placul gospodinelor. De multe ori pierzi timp prețios călcând cămăși și bluze și nimic nu iese așa cum îți dorești. Îți prezentăm câteva trucuri de călcare a hainelor care îți vor face viața mai ușoară.

Îngrijirea hainelor nu înseamnă doar spălatul acestora. Un rol important în procesul de curățare și întreținere îl au fierul și masa de călcat. Pentru ca fiecare piesă vestimentară pe care o pui în dulap să arate impecabil ar fi bine să le calci înainte. Procesul nu durează mult dacă respecți câteva reguli simple.

GC430_05-BPP-global-001

Înainte de a începe călcarea hainelor asigură-te că acestea sunt perfect uscate.

Reglează apoi masa de călcat astfel încât să îți fie ușor să lucrez pe ea. Ai grijă ca suprafața mesei să fie netedă, moale și cel mai important, curată.

În cazul în care calci des, ar fi indicat să investești într-un astfel de fier de călcat de bună calitate pentru a-ți ușura munca.

Aparatul cu abur este ideal pentru viteză și precizie. Cu acesta vei reuși să calci rapid mai multe articole vestimentare, deoarce este foarte ușor de utilizat, iar aburul puternic este perfect pentru îndepărtarea eficientă a cutelor.

GC4924_20-MI1-global-001Alege fierul de călcat potrivit nevoilor tale

Dacă te grăbești undeva și ai nevoie doar de un retuș la un obiect vestimentar poți alege un aparat de călcat vertical cu abur de pe acest site. Tot ce trebuie să faci este să pui cămașa, sau orice haină pe un umeraș și să o așezi într-un loc spațios. După ce ai încheiat toți nasturii poți trece la călcatul propriu-zis.

Aburul fierbinte ucide până la 99,9 % din bacteriile de pe haine şi ajută la amânarea spălării sau a curăţării uscate.

GC536_35-MI1-global-001

Dacă îți dorești un proces de călcare și mai eficient poți opta pentru masa de călcat integrată care  este concepută pentru un călcat fără complicații.

Datorită formei unice a mesei, cu un capăt special proiectat pentru cămăşi, călcatul cămăşilor va fi uşor şi rapid. Cămăşile se potrivesc perfect pe capătul în formă de umăr al mesei, deci nu vor mai fi necesare atâtea operaţii de rearanjare a cămăşii pe masă. Poți călca porţiunea din spate şi umerii dintr-o trecere, economisind timp şi efort.

masa

Pune hainele pe umeraș după ce ai terminat procesul de călcare. Astfel, hainele tale se vor menține în dulap proaspete, curate și călcate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.