Cum să fii sexy la petreceri, îmbrăcată în pantaloni? Vezi câteva trucuri!

0
O petrecere reuşită începe cu o ţinută pe măsură!Pentru ca look-ul tău să nu fie lipsit de eleganţa necesară unui eveniment special, asociază-i cu un top dintr-un material cu aspect preţios, precum mătasea sau satenul. Iată mai multe idei originale!
Pantalonii din stofă cu talie înaltă formează împreună cu un top tip corset sau unul scurt o ţinută ideală pentru evenimentele speciale la care participi, în mod deosebit la cele formale, la care stilul elegant este obligatoriu. 
Pentru ca lookul tău să nu fie unul lipsit de strălucirea necesară unei petreceri, asociază o pereche de pantaloni drepţi, din stofă, cu o bluză dintr-un material cu aspect preţios, precum mătasea şi satenul.
De asemenea, îi poţi asorta cu succes cu un top acoperit parţial sau în întregime cu paiete, mărgele sau aplicaţii metalice strălucitoare. Vei echilibra astfel stilul clasic şi masculin al pantalonilor cu feminitatea şi strălucirea topului.
Un alt model de pantaloni care se potriveşte de minune cu evenimentele speciale sunt cei foarte largi, din materiale fluide, delicate.
Pentru petrecerile informale, stilul de pantaloni pe care poţi să-l abordezi este extrem de variat. Dar una dintre tendinţele momentului include pantalonii acoperiţi cu paiete sau cei din materiale strălucitoare, cu un aspect metalizat. Îi poţi asorta cu un top simplu, într-o culoare neutră, pentru a echilibra ţinuta.
sursa: eva.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.