Cum sa alegi inelul de logodna potrivit? Iata un ghid care iti poate fi de folos!

0
Foto: pexels.com

Cererea in casatorie este un eveniment de-a dreptul important pentru orice femeie; este momentul pentru care asteapta toata viata si in care se simte cu adevarat fericita. Din acest motiv, alegerea inelului de logodna potrivit este una dintre procedurile care trebuie sa fie efectuata cu cel mai ridicat grad de atentie. Conform specialistilor, diamantele sunt pietre pretioase care isi mentin valoarea ridicata indiferent de situatie, dand dovada de eleganta si rafinament.

Astfel, barbatii care isi doresc sa isi surprinda viitoarele sotii pot lua in considerare inele de logodna cu diamante, pentru o surpriza iesita din comun. Principalele aspecte de care trebuie sa se tina cont sunt cele amintite in randurile de mai jos.

Preferintele viitoarei sotii

Inainte de alegerea inelului de logodna, conteaza foarte mult sa se tina cont de preferintele viitoarei sotii in materie de bijuterii. Are o preferinta ridicata pentru cele intr-o anumita nuanta, cum ar fi roz sau alb? Este de-a dreptul indragostita de bijuteriile opulente, de mari dimensiuni sau le prefera pe cele simple, finute, chiar abia sunt observate? Toate aceste detalii ar putea fi de un real folos pentru cei care sunt in pana de idei.

Profesia

Profesia este un alt aspect de care trebuie sa se tina cont. De exemplu, daca iubita este nevoita sa poarte mai tot timpul manusi, un inel de logodna cu un diamant montat in centru ii poate da batai de cap. Astfel, se poate opta pentru o banda simpla, care sa nu o incurce atunci cand se afla la serviciu.

Forma degetelor

Forma degetelor este iarasi importanta atunci cand vine vorba de alegerea inelului potrivit. De exemplu, daca iubita are degete subtiri, un inel opulent nu este o idee tocmai buna. O alta intrebare din partea barbatilor este „pe ce mana se poarta inelul de logodna”. Adevarul este ca nu exista anumite reguli cu privire la aceasta bijuterie, insa se observa o tendinta crescuta catre mana stanga.

Cu alte cuvinte, alegerea inelului de logodna trebuie sa fie efectuata tinandu-se cont in mod expres de preferintele si necesitatile viitoarei sotii.