Cum sa alegi cea mai buna strategie la pariuri?

0
71
Foto: Pixabay

Fiecare jucator are in vedere stabilirea propriei sale strategii, de la un sistem riguros al banilor si pana la aplicarea celor mai cunoscute metode. Nimic nu seamana, desi poate ca am avea in vedere faptul ca strategia Martingale le spune jucatorilor ca este bine sa se dubleze miza ori de cate ori se pierde un anumit pariu.

In functie de optiunea jucatorilor, de un sistem de management riguros al banilor si de luarea in consideratie a anumitor pronosticuri, am putea alcatui o strategie proprie de a castiga la pariuri.

Pentru jucatorii profesionisti lucrurile sunt din ce in ce mai simple, insa nu acelasi lucru l-am putea spune despre cei amatori care au nevoie de foarte multe informatii, dar si de o casa de pariuri sigura si cunoscuta. Betano ar putea fi o varianta pentru orice jucator, oferind cote bune si mai ales multa seriozitate.

Strategii de pariuri cunoscute

Despre Martingale stim cu totii ca este cea mai cunoscuta strategie de pariuri existenta vreodata. Aceasta are in vedere dulbarea mizelor la orice pariu pierdut. Fibonacci este o alta strategie cunoscuta care are in vedere ca miza pariului urmator sa fie constituita din suma mizelor ultimelor doua pariuri la care ai pierdut si tot asa.

Strategia Easy Money, Labouchere, sistemul 1-3-2-6, dar si criteriul lui Kelly se numara printre preferatele strategii ale jucatorilor profesionisti, iar lista poate continua.

Strategii proprii de pariuri

Lasand deoparte strategiile de pariuri cunoscute, trebuie sa stim ca fiecare jucator are propriul sau mod de a juca, astfel ca strategiile de mai sus ar putea fi incalcate definitiv. Gasirea unei strategii potrivite pentru stilul tau de a juca reprezinta o buna varianta, putand creste destul de mult sansele de castig ale jucatorului. De asemenea, este bine sa tii cont ca daca dintotdeauna ai iubit fotbalul nu trebuie sa incerci sa plasezi miza pe o echipa care joaca handbal intrucat mai mult ca sigur rezultatele nu vor fi cele pe care tu le astepti, sansele de castig fiind destul de mici. Trebuie sa tii cont ca este mult mai placut sa mizezi pe sportul pe care il iubesti decat sa pariezi pe sporturi pe care nu le cunosti si de care nici nu esti deloc interesat.

Incearca strategii numeroase

Nu te opri doar asupra unei singure strategii – este foarte important ca atunci cand ai ocazia sa incerci cat mai multe strategii si sa observi care este cea cu cele mai multe avantaje. De aceea, este bine ca macar in prima parte sa incerci cat mai multe variante si sa observi ce anume da rezultatele cele mai bune. In final ar fi bine sa stabilesti care este strategia care ti se potriveste cel mai bine si pe care iti doresti sa o urmezi, drept regula de joc. De asemenea, ai putea juca diverse pariuri folosindu-te de banii virtuali, in acest mod reusind sa dobandesti cat mai multa experienta, fara riscul de a pierde sume de bani mari. De asemenea, ai putea incerca si o strategie cu bani putini, asa incat pierderile sa nu fie foarte mari si tu sa nu ramai cu incertitudinea ca ai fi putut sa castigi sume si mai mari de bani daca ai fi incercat acest lucru.

Un alt lucru pe care trebuie sa il avem in vedere consta in evitarea, pe cat posibil, a greselilor. Mai mult ca sigur vor aparea si greseli, iar ceea ce avem de facut este sa incercam sa le evitam in jocurile ce vor urma.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here