Home / Fashion / Cum sa alegem seturile de inele de logodna si verighete

Cum sa alegem seturile de inele de logodna si verighete

Atunci cand alegeti un set de inele de logodna si verighete este vorba despre ceea ce doriti tu si viitorul tau partener. Trebuie sa va hotarati asupra unui metal si apoi sa va hotarati cat de mult doriti sa se potriveasca verigheta si inelul de logodna ales. Bugetul va fi, desigur, un factor important in alegerea pe care o faceti. De asemenea, trebuie sa decideti ce modele doriti si cum sa fie acestea, cu pietre sau doar din metale pretioase.

Alegerea metalelor

Incearcati aurul galben pentru pielea sensibila. Chiar daca se stie ca aurul rosu este renumit pentru durabilitatea sa, unii oameni au reactii alergice la cuprul amestecat cu aur. Prin urmare, daca mireasa are o piele sensibila, este mai bine sa va stati departe de aurul rosu si sa alegeti mai bine modele de bijuterii din aur galben, cum sunt modele de inele de logodna Zehava.

Alegeti aurul pentru durabilitate. Dintre metalele traditionale din care se confectioneaza inelele de logodna si verighetele, aurul rosu este cel mai durabil. Este durabil din cauza adaugarii de cupru la aur. Cuprul este un metal dur, ceea ce face ca aurul rosu sa fie mai durabil in timp.

Un alt metal rezistent este platina, care este mult mai dificila si mai dura decat orice tip de aur. Cu toate acestea, deoarece este atat de rar, este mai scumpa decat alte metale.

Aurul alb este, de asemenea, o alegere excelenta pentru un aspect de epoca pentru inele de logodna si verighete.

Alegeti argintul pentru accesibilitatea pretului. Argintul este unul dintre cele mai accesibile metale atunci cand vine vorba de seturi de inele de logodna si verighete. Cu toate acestea, nu este la fel de frumos ca aurul sau platina. La fel ca aurul, argintul este un metal destul de moale, deci este amestecat cu alte tipuri de metale pentru a-i da o durabilitate mai mare.

Aurul alb este mai scump decat argintul, dar ofera aspectul pe care il au bijuteriile din platina la un pret mult mai accesibil.

Combinatii si potriviri. In timp ce multe seturi inele de logodna si verighete sunt din acelasi metal si cu un model asemanator, acesta nu trebuie sa fie o regula.

Alegerea designului

Decideti cum vor fi purtate bijuteriile. Unele mirese prefera sa poarte doar verigheta dupa ce sunt casatorite, in timp ce altele poarta atat inelul de logodna, cat si verigheta. Daca mireasa doreste sa le poarte impreuna, ganditi-va sa cumparati seturi de inele de logodna si verighete care se combina unul cu celalalt. Ele vor fi mai usor de purtat si se vor pastra mai bine.

Echilibrati setul. A avea un inel de logodna mare si o verigheta imensa poate fi prea mult din punct de vedere stilistic. Luati in considerare prezentarea unuia sau a celuilalt si alegeti ca unul dintre inele sa fie un pic mai simplu.

De exemplu, este posibil sa cumparati un set de inele de logodna cu diamante si apoi sa doriti o verigheta simpla pentru nunta.

In plus, daca nu doriti pietre pretioase pe ambele bijuterii, veti economisi bani.

Personalizati setul. Desi unele seturi vin de-a gata, aveti si optiunea de personalizare a unor seturi. De exemplu, puteti alege ce piatra sa aveti in inelul de logodna, o modalitate de a adauga o nota personala bijuteriei. Sau ati putea dori o anumita taietura a diamantului sau puteti decide ca nu doriti diamante deloc.

About paginadelifestyle

Check Also

Noi trenduri pentru verighete: tatuajul pe degetul inelar și inelul cu ADN-ul partenerului de viață

Mirii viitorului nu vor mai purta pe deget inele sub formă de cerc metalic! Din ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.