Cum să ai gene lungi şi dese fără rimel. Tratamentele pe care poţi să le faci acasă cu ingrediente naturale

0
Foto: Pinterest

Cum să ai gene lungi şi dese fără rimel este întrebarea pe care şi-o pun multe dintre femeile care visează la un look ca şi cel al actriţelor de marile ecrane. Dacă v-aţi săturat de rimelul care adesea îmbâcseşte genele şi nu ai nici răbdarea sau îndemânarea să îţi pui mereu gene false, iată câteva trucuri care te pot ajuta să ai gene sănătoase, lungi şi dese.

Cel mai folosit ingredient în industria cosmetică pentru întreţinerea genelor este uleiul de ricin. Aplicat la baza genelor, cu o periuţă de rimel curată, uleiul de ricin îţi poate face genele nu doar mai rezistente, un lucru absolut necesar dacă te-ai obişnuit să foloseşti rimel ci mai voluminoase, adică mai dese. Pentru ca tratamentul să aibă rezultate, aplicarea uleiului de ricin trebuie făcută în fiecare seară, cu conştiinciozitate iar primele rezultate se văd deja după trei săptămâni de tratament.

Uleiul de ricin nu este deloc costisitor, o sticluţă de 50 de mililitri, care vă ajunge pentru mai multe săptămâni, costă în jur de 6,5 lei. În plus, uleiul de ricin sau uleiul de castor cum este cunoscut în occident, poate fi folosit pentru păr, dacă vă confruntaţi cu fire despicate, un scalp uscat sau aveţi firul de păr degradat.

Un alt ingredient natural şi care contribuie la sănătatea genelor este uleiul de migdale. Tratamentul, tot aşa ca şi în cazul uleiului de ricin, trebuie urmat pentru o perioadă de aproximativ o lună de zile pentru ca efectele să devină vizibile. Puţin mai costisitor decât uleiul de ricin, aproximativ 11 lei sticluţa de 100 de mililitri, uleiul de migdale are excelente proprietăţi emoliente şi de hidratare ceea ce face genele nu doar mai puternice dar şi mai catifelate. Uleiul de migdale este bogat în vitamina E aşa că poate fi folosit şi pentru îngrijirea tenului şi a părului.

continuarea pe voceatransilvaniei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.