Cum să ai bucle cu aspect natural

0
203

Buclele sunt în trend în orice sezon! Pentru acest an specialistii recomanda purtarea buclelor lejere, avand un aspect mai natural. Asadar, iti poti realiza aceasta coafura acasa, fara a avea nevoie de prea multe accesorii. Iată ce îți recomandă Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.

Bucle cu aspect natural. Evită electrizarea!

E bine să știi că buclele au nevoie de îngrijire suplimentară pentru a-şi păstra forma. Ce tip de tratament?

„Doamnele cu bucle naturale preferă un păr ușor de controlat și fără volum artificial. În general, își modifică forma la umiditate ridicată, deoarece firul este poros. Este important să folosești produse de îngrijire și de coafare pentru definirea buclelor și pentru evitarea electrizării”, spune hair-stilistul Cristina Scrisu, pentru libertateapentrufemei.ro

Cum te usuci corect pe cap, dacă vrei bucle cu aspect natural

„Fii atentă să îndepărtezi excesul de apă cu ajutorul unui prosop și să folosești uscătorul de păr setat pe intensitate mică pentru a nu electriza buclele sau a le strica forma. Dacă preferi să lași părul să se usuce natural, răsucește pe degete buclele pentru a le da mai multă suplețe”, precizează stilistul.

Cum aplici crema de styling ca să ai bucle uniforme

Alege o cremă de stilizare și definire a buclelor care să conțină ulei de avocado și extract de cașmir. Datorită efectului antistatic, crema poate fi folosită și ca bază pentru styling, creând bucle elastice, bine definite pe păr uscat. Cu ajutorul ei vei obține bucle cu aspect natural fără mari eforturi.