Cum revoluționează un brand românesc igiena intima? Află aici!

0

Îngrijirea personală nu înseamnă doar atenție sporită față de felul în care arătăm zi de zi, față de starea noastră de sănătate sau adoptarea unui stil de viață lipsit de tot felul de elemente negative.

Este important să folosim produsele cele mai bune și moderne, de asemenea,  de preferat cât mai naturale, 100% organice și de o excelentă calitate. Abia atunci vom obține rezultatele maxime, ne vom simți bine, vom fi pline de energie și foarte stăpâne pe noi înșine.

Produsele complet noi pentru igiena intimă

Cum crezi că te vei simți în zilele critice de menstruație, mai ales dacă sângerezi din abundență în această perioadă? 

Știi foarte bine cum se iau anticonceptionalele și cu toate acestea ai avut surprize neplăcute și sângerări inopinate?

În plus, ești nevoită să mergi la ședințe interminabile, să faci nenumărate ore suplimentare sau chiar să pleci într-o delegație importantă în străinătate. Sau te poți confrunta cu probleme importante de sănătate care îți pot cauza o metroragie   puternică. În ambele situații de acum încolo poți folosi cele mai moderne produse profesionale fabricate chiar în România pentru cele mai critice perioade.

Oferta Enroush include o mulțime de tipuri de absorbante și tampoane organice, în primul rând. De asemenea, poți comanda online plasturi speciali pentru menstruație, tot de aici. Îți vor calma durerile repede și nu vei mai fi nevoit să iei pastile. Le poți aplica oriunde simți că durerea este intensă și te vei bucura de confort chiar și 8 ore, zilnic.

Sunt create din ingrediente 100% naturale și conțin pulbere de fier, vermiculină, sare, cărbune activ, rășină, apă. Principiul lor de acțiune este complet diferit și se numește terapia prin căldură. Avantajos este faptul că producătorul recomandă folosirea lor doar în timpul zilei. Deci, atunci când vei merge la servici, într-o vizită sau la cumpărături, vei fi complet protejată pe toată durata zilei.

Nu omite faptul că toate categoriile de absorbante și tampoane marca Enroush sunt realizate din bumbac 100% organic, certificat. Nu conțin parfum, clor și sunt hipoalergice. Iar prețurile nu sunt cu mult mai ridicate în momentul de față, în raport cu produsele similare existente deja în piață.

Există și produse pentru igiena intimă obișnuită, bineînțeles. Absorbantele zilnice sunt foarte fine și au o putere medie de absorbție care te vor face să te simți minunat în orice moment, oriunde te vei afla.

O revoluție reală în domeniul igienei intime

Două motive principale sunt cauza acestei revoluții importante: produsele au fost realizate de cei mai buni experți din Germania, Spania, Belgia și sunt fabricate din bumbac certificat GOTS, fiind produse în unități de producție care dețin certificate ISO 9001 și BRC.

Adaugă și multă pasiune, pricepere, muncă și foarte mult interes față de felul în care ne vom simți noi, doamnele, zi de zi. Acum va fi mult mai ușor să trecem peste perioadele noastre critice cauzate de menstruație și să ne simțim bine în mod continuu. O îngrijirea intimă bună ne va feri de problemele de sănătate importante care pot apare, de nervozitate, de dureri, disconfort și mai ales, de proasta dispoziție.