Cum prelungești culoarea părului vopsit. Metode naturale de la hairstylist

0

Celebrul hairstylist Cristi Pascu îți arată la ce metode naturale poți recurge pentru a prelungi culoarea părului vopsit. În acest sens, uleiurile de cocos și de argan au o importanță majoră, însă nici ceaiul de mușețel sau tinctura din frunză de nuc nu sunt de ignorat. Iată cum prelungești culoarea părului vopsit.

Cu ulei de cocos

“Uleiul de cocos are un efect foarte bun pentru femeile cu părul închis la culoare. Acesta se aplică numai pe lungimea părului și nu la rădăcină. Aplicat în exces pe rădăcină, uleiul de cocos slăbește rezistența firului de păr și duce la pierderea podoabei capilare. Uleiul menține mult mai bine negrul și garantează un luciu intens”, spune Cristi Pascu.

Cu mușețel

În cazul părului blond nu există până acum un tratament natural pentru nuanțele de argintiu. Pentru părul blond-auriu, hairstylistul recomandă ceaiul de mușețel.

“Mușețelul pigmentează părul și depune pigmentul natural, auriu, în culoarea părului. Recomand clătirea cu ceai de mușețel după fiecare spălare. Astfel, părul blond-auriu își va păstra intensitatea culorii mai multă vreme”, continuă Cristi Pascu.

vezi continuarea pe libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here