Cum poți transforma spălatul dinților într-o activitate distractivă

0

Un studiu recent arată că 7 din 10 români se spală pe dinți doar ocazional. Unii spun că din lipsă de timp, iar altii consideră acest proces unul plictisitor. Există rezolvare pentru ambele cazuri! Află de la noi cum să transformi spălatul dinților într-o activitate distractivă!

Periajul dinților nu ar trebui să lipsească din rutina zilnică a unui om. Medicii spun că este indicat să ne spălăm pe dinți cel puțin de trei ori pe zi. Dar câți respectă aceste recomandări?

Studiile arată că românii nu acordă suficientă atenție igienei orale pentru că nu au timp sau chef pentru acest lucru. Așa se face că nu își schimbă nici periuțele de dinți, doar odată pe an.

Dacă vă numărați printre persoanele care se declară plictisite de acest proces, noi vă spunem cum puteți transforma spălatul dinților într-o activitate distractivă.

HX6972_10-MI1-global-001

Ascultă muzică în timp ce te speli pe dinți

Dacă începi ziua ascultând piesa ta preferată sigur vei avea o dispoziție mai bună.

Pune-ți muzică pe telefon în timp ce te speli pe dinți și vei observa că procesul trece mai repede și vei zâmbi toată ziua.

HX9362_67-MI1-global-001

Alege o periuță de dinți electrică

Pentru persoanele care sunt în grabă și nu au timp să se spele pe dinți, există varianta periuțelor electrice. Aceste produse sunt perfecte pentru o curățare dinamică și rapidă.

Pe acest site poți găsi mai multe periuțe de dinți electrice care nu doar curăță dantura, dar și contribuie la menținerea tratamentelor de albire.

HX9362_67-D1P-global-001

Spală-te pe dinți împreună cu persoana iubită

Orice cuplu face mai multe activități în doi. Una dintre acestea ar putea fi spălatul dinților. Chiar dacă pare ceva banal, acest “ritual” poate deveni distractiv atunci când te speli pe dinți împreună cu iubitul/iubita.

În plus, cele două minute destinate acestui proces vor trece extrem de repede.

p

Există multe alte modalități de a te distra în timp ce te speli pe dinți. Important este să nu neglijezi procesul.

Un alt studiu recent arată că peste 70% dintre români se confruntă cu probleme dentare, cele mai frecvente dintre acestea fiind cariile. Din păcate însă 90 % dintre cazuri rămân netratate. Dar aceste probleme pot fi evitate dacă sunt respectate cele trei periaje dentare zilnice, indicate de către medici.

De asemenea este foarte importantă și vizita la un medic stomatolog cel puțin odată la 4-5 luni, dar și alimentația sănătoasă joacă un rol important în îngrijirea danturii.

HX8911_01-E1P-global-001

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here