Cum poți închiria simplu și rapid mașina perfectă pentru perioada de sărbători

0

Rent a car sau soluția rapidă pentru omul modern, a devenit acel gen de serviciu pe care te poți baza oricând. În preajma sărbătorilor, câștigă mai multă mobilitate cu mașina care îți este la îndemână, oriunde vei dori să ajungi.

Să închiriezi o mașină poate fi o adevărată aventură, în condițiile în care acest serviciu vine la pachet cu o serie de responsabilități asumate cu privire la starea autovehiculului. Mulți se plâng că trebuie să plătească extra destul de multe dotări. Poți evita astfel de scenarii dacă alegi corect firma de închirieri auto. Iar la FMN Rent se anunță vremuri bune!

Rent a car cu FMN Rent – ce trebuie să știi

Pentru că atunci când închiriezi ai nevoie, de fapt, de rapiditate și de condiții avantajoase și chiar flexibile FMN Rent, cu pagina de prezentare fmnrent.ro, vine cu soluții pentru tine. Ai locații variate, o lungă listă privind flota auto și condiții optime de închiriere.

Mașinile sunt disponibile pentru preluare din Otopeni, de la aeroport, gară sau oriunde pe raza Bucureștiului, din Sibiu, Timișoara, Cluj, Craiova sau Brașov. Nu ești condiționat de durata de închiriere, deși un număr mai mare de zile înseamnă într-adevăr un avantaj financiar. Poți de asemenea să alegi închirierea pe termen lung.

Ce este diferit este că poți trece în contract chiar și mai multe persoane ce ar urma să conducă mașina închiriată și asta nu te costă extra. Nu știi niciodată când ai avea nevoie de un back up, când ești prea obosit să conduci și prea încurcat în planuri să rămâi pe undeva. Așadar, un al doilea șofer ar fi ideal să te însoțească.

Și pentru că e bine să știi că ai pe cine să te bazezi în cazul în care ar fi nevoie, află că serviciul de rent a car este completat de asistență rutieră non stop. Primești la schimb mașină în cazul în care defecțiunile apărute din punct de vedere tehnic îți fac imposibilă deplasarea în siguranță.

Rezervă mașina dorită cu un click

Online-ul te ajută; inchiriaza o masina de la Fmnrent cu doar câteva click-uri. Astfel, setează în cadrul paginii oficiale a celor de la FMN Rent detaliile de interes pentru tine și din flota auto alege ce ți se potrivește. Ai costuri și totul detaliat, astfel încât la momentul potrivit, când ai nevoie, mașina să îți fie pregătită să o preiei. Atât de simplu și fără să ai nevoie să te deplasezi personal la sediul agenției!

Cât despre prețuri, acestea variază și depind, în primul rând, de perioada aleasă, numărul de zile, de tipul de mașină pe care o alegi de asemenea.

Mașini disponibile în orice perioadă a anului

FMN Rent se distinge nu doar prin condițiile excelente de închiriere, ci și prin flota auto pe care o pune la dispoziție pentru public. Mașini diesel sau benzină, cu dotări diverse, sunt disponibile în orice perioadă a anului. În funcție de necesitate și tipul de deplasare, alege ceva confortabil, sigur, cu dotările de interes. Un agent FMN Rent poate ajuta să facci alegerea optimă, dacă este cazul.

Contact

+40742.923.150

office@fmnrent.com

291B, Calea Bucureștilor, Otopeni, ILFOV