Cum poti face economie chiar si atunci cand iti doresti un telefon performant?

0
Foto: pexels.com

Telefonul mobil a devenit o necesitate pentru oamenii din ziua de astazi, care il folosesc atat pentru a comunica, dar si pentru a indeplini unele sarcini de zi cu zi. De la comandare mancarii sau a unui taxi cu ajutorul caruia sa ajunga la destinatia dorita, pana la controlarea electrocasnicelor de acasa, in timp ce se afla inca la birou, toate acestea pot fi realizate cu ajutorul unui smartphone conectat la internet.

Drept urmare, in momentul in care telefonul mobil s-a defectat, acesta ar trebui inlocuit cat mai rapid cu un alt smartphone performant. Costurile unui astfel de device nou pot face insa acest lucru destul de dificil, reprezentand un efort financiar mare pentru multe persoane, motiv pentru care acestea pot lua in considerare telefoanele reconditionate si second hand.

Ce fel de telefoane pot fi gasite second hand?

De multe ori, oamenii ezita sa cumpere gadgeturi second hand de teama ca acestea nu sunt performante sau nu functioneaza cum trebuie, astfel ca opteaza pentru un dispozitiv mai ieftin, dar mai putin performant decat cel dorit initial. Numai ca, in prezent, piata gadgeturilor smart second hand este una foarte vasta, care cuprinde de la telefoane din orice generatie si orice model, pana la tablete si laptopuri.

In plus, exista magazine specializate in comercializarea unor astfel de produse, care pot oferi chiar si garantie pentru acestea, deoarece inainte de a le pune la vanzare, toate gadgeturile trec printr-un proces amanuntit de verificare si reconditionare. Astfel ca doritorii pot cumpara si telefoane iPhone second hand, de la cele din generatii mai vechi pana la cele mai recent lansate pe piata.

In acest fel nu numai ca vor putea cumpara un telefon mobil foarte performant la un pret avantajos, dar au si garantia ca acesta functioneaza si arata exact cum este mentionat in descrierea lor. Drept urmare, economia care se poate face daca se aleg telefoane second hand poate fi una foarte importanta, deoarece pretul unui smartphone poate fi cu pana la 60% mai mic decat unul asemanator, dar nou.