Cum porţi rochiile cu imprimeuri florale?

1

Rochiile cu imprimeu floral se numără printre piesele must-have ale acestui sezon. Vezi cum să le porți.

Rochiile cu imprimeu floral nu se vor demoda niciodată, însă sunt destul de greu de purtat fără a comite erori. În primul rând, trebuie să nu uiți faptul că sunt destul de încărcate, așa că restul ținutei trebuie să fie cât se poate de simplu. Când îți alegi accesoriile, de exemplu, ar trebui să fie într-o culoare care se regăsește și pe rochie. Dacă nu îți place rezultatul, optează pentru piese în nuanțe neutre.
Cum alegi pantofii

Când porți o rochie cu imprimeu floral, sandalele sunt cea mai bună alegere. În zilele ceva mai răcoroase, optează pentru balerini sau pantofi cu toc jos sau platforme. Pantofii cu toc înalt se potrivesc doar pentru o ținută de seară.

Bijuteriile potrivite pentru rochia cu imprimeu floral

Imprimeul floral va atrage toată atenția, așa că bijuteriile pe care le porți trebuie să fie cât mai simple. Cerceii punct, aurii sau argintii, sunt cea mai bună alegere. Evită-i pe cei candelabru sau foarte ornați, pentru că îți vei încărca ținuta.

sursa text: unica.ro

Sursa foto: Northfoto.

1 COMENTARIU

  1. Alina a scris: 10:21 pm As vrea sa intreb daca richoa cadou e un anume model si daca pentru a o primi comanda trebuie sa fie de 420 de lei sau comanda finala? Fiindca din enunt inteleg ca nu neaparat comanda finala ci doar comenda in sine. Multumesc mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here