Cum poate fi conturat un look punk

0

In randul tinerilor stilul punk inca este extrem de apreciat, fapt pentru care multi dintre acestia il abordeaza in tinutele zilnice. Pentru a compune o tinuta punk atragatoare nu este nevoie de numeroase piese, insa acestea trebuie sa fie selectate in functie de calitate si de aspect, pentru a putea contura un outfit care sa iasa foarte usor in evidenta. In cazul stilului punk exista anumite piese care sunt iconice, fapt pentru care orice persoana pasionata de un astfel de stil va trebui sa investeasca in acestea. Asadar, cei care doresc sa isi compuna o garderoba reprezentativa pentru stilul punk trebuie sa ia in calcul faptul ca:

Hainele de blana se numara printre cele mai iconice piese

In cazul in care se doreste sa se obtina o estetica de tip glam punk, atunci investitia in haine de blana de inalta calitate nu ar trebui sa lipseasca. Aceste produse pot fi confectionate din blanuri naturale si totodata pot avea un aspect vintage, pentru un plus de dramatism. In lumea punk, printre cele mai utilizate blanuri se numara cele care prezinta animal print, precum si cele colorate in diferite nuante de maro si brun.

Indiferent de tipul de blana ales, este important de stiut ca cestea se potrivesc in mare masura cu majoritatea pieselor care compun un astfel de stil. Printre cele mai interesante tinute se numara cele care includ atat blanuri, cat si articole confectionate din piele sintetica sau naturala, precum bocanci, jeansi sau chiar veste, colorate in negru.

De altfel, blanurile pot fi combinate cu succes si cu alte tipuri de piese, care sunt special concepute pentru sezonul cald, iar printre acestea se numara dresurile din plasa, rochiile subtiri sau T-shirturile cu trupe sau chiar simple. Prin asocierea unor astfel de produse pot fi conturate cele mai interesante outfituri.

Articolele din piele sunt intotdeauna reprezentative pentru stilul punk

De cele mai multe ori, persoanele care doresc sa contureze tinute punk trebuie sa ia in calcul investitia in articole din piele, ce pot iesi usor in evidenta, prin texturile stralucitoare. Astfel, se recomanda achizitionarea produselor din piele sintetica, deoarece au un luciu mult mai puternic si atragator. Acestea pot fi pantaloni, veste sau chiar curele supradimensionate, care prezinta accesorii metalice, precum tinte, lanturi sau catarame de diferite dimensiuni.

Mai mult, acestea pot fi mulate pe corp sau chiar supradimensionate si pot prezenta si alte accesorii, precum broderie, imprimeuri sau chiar imagini cusute direct pe material.

Accesorizarea poate schimba in totalitate o tinuta 

Pentru stilul punk sunt reprezentative accesoriile masive, confectionate din metal stralucitor. Printre cele mai iconice accesorii punk se numara chockerele cu tinte sau chiar lanturile groase pe care sunt atasate cranii. Acestea pot prezenta inclusiv pietre pretioase de diferite dimensiuni.

De altfel, pentru stilul punk sunt reprezentative inclusiv curelele cu catarame supradimensionate, care sunt confectionate din piele sintetica sau naturala si care prezinta diferite patternuri si modele, ce pot iesi foarte usor in evidenta. Aceste piese pot fi asociate si cu alte accesorii, precum lanturi ce pot fi pozitionate la talia jeansilor.