Cum obtii fisa medicala pentru permisul auto, in cel mai scurt timp?

0
94

Daca este prima oara cand dai examenul pentru permisul auto, sau daca trebuie sa il reinnoiesti, apeleaza la clinica acreditata StandardMed pentru a obtine usor fisa medicala pentru permisul auto

Poti uita de statul la cozi si de birocratia incalcita, care ne ocupa atat de mult timp pretios! Spune acum la revedere orelor petrecute la diverse ghisee, precum si alergaturii de la un capat al orasului la altul! Iata cat de simplu este sa obtii fisa medicala pentru permisul auto!

1. Incepe prin a-ti face o programare la clinica StandardMed in vederea obtinerii fisei medicale. Pe site-ul Fisamedicala.info vei afla toate informatiile de care ai nevoie pentru a obtine acest document, precum actele necesare sau tipurile de controale medicale.

2. Vino la clinica StandardMed, impreuna cu actele necesare, si vei obtine fisa medicala pentru permis auto in cel mai scurt timp. Iata ce documente trebuie sa ai asupra ta:

– Buletin / Carte de identitate;

– Fisa de scolarizare – necesara celor care urmeaza scoala de soferi;

– Adeverinta de la medicul de familie in care sa se mentioneze ca solicitantul este apt pentru a conduce (sau parafa din partea medicului de familie pe fisa pentru permisul auto la punctul B) in cazul in care pacientul figureaza cu boli cronice in evidenta medicului de familie;

– In cazul bolnavilor de diabet este necesara si o scrisoare medicala de la medicul diabetolog in care sa fie trecute diagnosticul, tratamentul si confirmarea ca solicitantul este apt pentru a conduce.

– Ochelarii de vedere (daca este cazul);

3. Profita de oferta de exceptie! Astfel, pentru doar 125 de Lei, vei obtine fisa medicala pentru permis auto, categoriile A si B, in maxim o ora si jumatate de la completarea formularelor. In plus, daca acest interval de timp este depasit, ti se va restitui jumatate din suma.

Clinica StandardMed este cunoscuta pentru eficienta si profesionalismul specialistilor sai. Astfel, vei obtine rapid, cu o singura deplasare si intr-o singura locatie, fisa medicala pentru permis auto. Vei fi placut surprins sa afli ca toate examinarile medicale necesare obtinerii acestui act se fac in cadrul aceleiasi clinici de specialitate. Acest fapt este posibil datorita cadrelor medicale, prezente in acelasi interval orar, impreuna cu medicul sef al unitatii, care isi ofera acordul pentru emiterea fisei medicale, dupa ce au avut loc examinarile.