Cum îți revii rapid în formă până la începutul verii

0
Foto: Libertatea.ro

Au trecut sarbatorile, e timpul sa ne punem pe treaba daca vrem sa aratam bine la plaja sau la piscina. Doar o luna ne mai desparte de vara calendaristica, asa ca nu e vreme de pierdut! Afla cum iti revii in forma in timp record!

Sportul este cea mai sigură și eficientă metodă de a-ți reveni rapid în formă. Nu este nevoie să îți petreci ore în șir în fiecare zi în sala de sport pentru a arăta bine. Poți face mici schimbări în stilul de viață care vor avea efecte imense. De exemplu, urcă scările în locul lsă folosești liftul. Coboară din autobuz cu două stații mai devreme. Joacă-te alături de copilul tău etc.

Există multe moduri de a face mișcare, chiar și atunci când nu te duci la sală, scrie libertatea.ro  De exemplu, o altă variantă foarte eficientă este alergatul în parc. Seara, alocă 30 de minute pentru o sesiune de jogging. Pentru a evita crampele musculare, poți lua un supliment concentrat de magneziu.

Probabil că ești atentă la ceea ce mănânci și nu depășești un anumit număr de calorii. Totuși, în ce privește lichedele suntem mai puțin atente. Zahărul adăugat în ceai sau cafea, toppingurile cu tot felul de arome sau frișca.

Sucurile de fructe, chiar și cele preparate în casă. Băuturile alcoolice – toate conțin calorii. Încearcă să-ți bei cafeaua cu îndulcitor și bea apă cu suc de lămâie și un strop de miere.