Cum îți protejezi tenul toamna? Iată 5 produse care te ajută să ai pielea perfect hidratată!

0
Foto: xplorebeauty.com

Toamna își intră în drepturi, așa că a venit timpul să acordăm o atenție aparte și tenului nostru. După cum bine știți, în acest sezon pielea are tendința de deshidratare, așa că are nevoie de o îngrijire pe măsură. Ți-am pregătit o listă de cinci produse accesibile care îți pot fi de folos toamna aceasta!

1. Cremă lift hidratantă de zi

Aceasta cremă previne acţiunea distructivă a radiaţiilor UV şi a factorilor de mediu . De asemenea, corectează imperfecţiunile pielii, diminuează şi şterge liniile fine şi ridurile prin tripleta de ingredienţi inovativi Sepilift, Lipomoist şi lipozomi cu Acid Hialuronic.

Adenozina este o nucleotidă purinică existentă în organism care susține efectul antirid prin modularea a numeroase procese biochimice. Activează metabolismul celular și are acțiune antiinflamatoare. Alături de Extractul de Boswellia Serrata, regenerează şi calmează tenul.

Se aplică dimineaţa, pe faţă, gât şi decolteu, după o demachiere corectă. Constituie o excelentă bază de machiaj.

2.Emulsie hidratantă matifiantă

Se aplică dimineaţa şi seara, pe pielea curăţată. Ingredientele sale active: Sebaryl reglează secreţia sebumului, este astringent natural şi are efect matifiant, îmbunătăţeşte structura şi confortul pielii grase şi are efect antiiritant. Dioxidul de Titan absoarbe excesul de sebum, iar efectul matifiant este accentuat. Aquaxyl este un ingredient hidratant de excepţie, pielea este optim hidratată şi se normalizează procesul fiziologic de descuamare cu îmbunătăţirea microreliefului pielii şi diminuarea liniilor fine.  Soothexul are un efect calmant, reducând înroşirea pielii.

Mai exact, este o cremă cu o structură uşoară, care prin ingredientele active conţinute, reglează eficient secreţia de sebum, hidratează şi matifiază, asigurând o îngrijire completă tenurilor mixte și grase.

3. Picătura pentru hidratare zilnică

Prin asocierea echilibrată a ingredienților de hidratare, Picătura pentru hidratare zilnică Gerovital Luxury asigură captarea și menținerea umidității la suprafața și în interiorul pielii. Este recomandată pentru hidratarea tenului normal și se aplică dimineața și seara, după care se poate utiliza un alt produs de îngrijire zilnică.

Pont: Gama Gerovital Luxury are la bază ultimele descoperiri din medicina avangardistă regenerativă, cu ingrediente ce revitalizează proteinele tinereții și cresc longevitatea celulară. Produsele sunt complexe, foarte concentrate, cu eficiență demonstrată clinic, beneficii obținute imediat, vizibile, dar și de durată.

4. Emulsie hidratantă demachiantă 2 în 1

Asigură demachierea perfectă, hidratarea şi tonifierea optimă a pielii. Acidul hialuronic hidratează în profunzime, vitamina E şi Juvinity întârzie îmbătrânirea metabolică.

Se aplică pe faţă, gât şi decolteu, dimineaţa şi seara, se masează uşor pentru emulsionarea impurităţilor, se îndepărtează cu un disc cosmetic.

Complexul anti-age: previne şi atenuează semnele senescenţei tenurilor mature şi uscate şi are efect geriatric asupra pielii.

-Acid Hialuronic: asigură tenului matur nivelul optim de nutriţie şi hidratare, restaurând bariera hidro-lipidică de protecţie.

– Vitamina E: limitează stresul oxidativ, protejează acidul hialuronic, fibrele de colagen şi elastina.

-Juvinity : întârzie îmbătrânirea metabolică şi a nucleului celulelor, revigorează replicarea celulară.

5. Fiole cu Acid Hialuronic Hyaluron C

Aceste fiole sunt recomandate persoanelor care au nevoie de hidratare și de stimularea procesului de reînnoire celulară – tenuri obosite, tenuri care necesită uniformizare a aspectului pielii, tenuri cu riduri fine și de expresie, tenuri acneice.

Conțin un ser bogat în acid hialuronic pudră și lipozomal și vitamina C, cu efecte antirid, de umplere a ridurilor, efecte hidratante și de protecție a pielii și efecte de corectare a micilor imperfecțiuni – conferind uniformizarea aspectului pielii și un plus de luminozitate/strălucire.

Fiolele pot fi aplicate zilnic, dimineața și seara, fără întreruperi.  Se scurge tot serul în partea de jos a fiolei după care fiola se poziţionează cu punctul de rupere în faţă.  Conţinutul unei fiole se răstoarnă în palmă şi se aplică prin masaj uşor pe faţa proaspăt demachiată.  Tot conţinutul fiolei se foloseşte pentru o singură aplicare!  După absorbţia serului, se aplică crema de întreţinere zilnică.

Toate produsele menționate în acest articol sunt disponibile pe www.farmec.ro  sau în magazinele Farmec-Gerovital din țară.