Cum arată Ozana Barabancea după ce a slăbit. Imagini rare cu vedeta

  0
  297

  Transformarea ei a fost wow! Ozana Barabancea a reușit să scape de kilogramele în plus, iar acum are curajul să poarte ținute la care înainte nici nu ar fi îndrăznit.

  Vedeta arată spectaculos și pare a fi o cu totul altă persoană. Este atât de încântată de felul în care arată, încât Ozana Barabancea a pozat în costum de baie, sciu cei de la revista Viva.

  După ce a slăbit 40 de kilograme, Ozana Barabancea a pozat în costum de baie, dar și în ținute sexy care i-au lăsat la vedere picioarele foarte subțiri. Ședința foto a fost un real succes, iar imaginile cu vedeta sunt spectaculoase, având în vedere că aceasta nu a mai fost până acum protagonista unui astfel de pictorial.

   

  Pentru a ajunge la o siluetă de vis, Ozana Barabancea a trecut prin multe. Jurata de la ”Te cunosc de undeva” a încercat să slăbească ținând dietă, însă a reușit pentru o perioadă scurtă de timp. În urmă cu câteva luni, Ozana Barabancea a luat decizia de a face operație de micșorare de stomac care a fost un real succes. Vedeta a reușit să slăbească 40 de kilograme și nu se oprește aici. Pentru a se menține și a arăta din ce în ce mai bine, aceasta merge destul de des în sala de fitness, unde muncește pe prânci pentru un corp așa cum și-l dorește.