Cum alegi studioul de videochat perfect pentru tine?

1
78

Mediul online se dezvoltă cu fiecare minut care trece, motiv pentru care a fi model de videochat este o meserie din ce în ce mai bănoasă. Cu toate acestea, să-ți alegi un studio de videochat perfect pentru tine, într-un București în care se deschid câteva sute de studiouri pe lună… este o corvoadă. În continuare îți vom prezenta câteva amănunte foarte importante la care trebuie să fii atentă atunci când calci pentru prima dată într-un studio de videochat.

-Acceptă persoane sub 18 ani? Dacă da sau dacă la interviu nu sunt curioși de vârsta ta, atunci cu siguranță trebuie să îți pui un mare semn de întrebare. De ce? În România activitatea de a face videochat este legală, însă cu mențiunea că trebuie să fi împlinit deja vârsta de 18 ani.

-Carte de muncă – da sau nu? Da, modelele de videochat au aceleași drepturi ca oricare alt muncitor dintr-o multinațională. Altfel spus, va trebui să ți se acorde asigurare de sănătate, dreptul la concediu de odihnă, dreptul la concediu medical și multe, multe alte beneficii. Asigură-te că vei avea parte de toate astea înainte să răspunzi cu ”da” întrebării ”te angajezi aici?”

-Condițiile oferite joacă și ele un rol foarte important în alegerea unui studio de videochat perfect pentru tine. Daca studioul este unul care se respecta, atunci își va respecta și angajații și le va pune acestora la dispoziție toate condițiile, un mediu de lucru plin de eleganță și rafinament. Încearcă să faci un tur al studioului înainte să te angajezi acolo.

-Training specializat. Este foarte dificil să câștigi experiență de unul singur în acest domeniu, așa că este foarte important să găsești pe cineva care îți poate oferi training specializat. Aceste mici trucuri te pot propulsa către o carieră de succes.

-Aparatură specializată. Pentru că, așa cum am spus, mediul online avansează cu fiecare secundă care trece, este foarte importantă și aparatura pe care o folosim. Ea trebuie să fie de cea mai bună calitate, pentru a garanta privitorilor o experiență de neuitat.

Pentru că sunt din ce în ce mai multe studiouri de videochat, în special în Capitală, fetele întâmpină câteva bătăi de cap atunci când vine vorba despre alegerea unui studio de videochat perfect pentru ele. Și, pentru că vrem să venim în ajutorul acelora mai nehotarâte dintre femei, recomandăm cu încredere unul dintre studiourile de videochat care se înscriu perfect în condițiile de mai sus. Se numește Charm Studios, este situat fix în buricul Bucureștiului, lângă Baroul București și le asigură modelelelor condiții optime de lucru.

Așadar, dacă vrei să faci parte din cea mai bună echipă și să câștigi de 5 ori mai mult decât într-o multinațională, atunci alege cu încredere Charm Studios 🙂

1 COMENTARIU

  1. Trainingul este foarte important sau cel putin pentru mine a fost. Eu m-am angajat ca model de videochat cu 0 experienta in domeniul muncii. Am avut o echipa super profi care a avut rabdare cu mine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here