Cum alegi costumul de baie ideal în funcţie de forma corpului

0
Foto:weheartit.com

Nu toate femeile au un corp perfect. Sâni prea mici, şolduri prea mari, burtică proeminentă, toate acestea te pot complexa, la mare. Nu şi dacă ştii să îţi alegi costumul de baie potrivit, care să-ţi mascheze defectele şi să-ţi pună în valoare atuurile. Iată spre ce să te orientezi, în funcţie de conformaţie!

Silueta pară

Când ai posteriorul şi coapsele accentuate, atunci atenţia ar trebui orientată spre zona de sus, a bustului, scrie click.ro. Un costum de baie cu un sutien extravagant, cu şnur în jurul gâtului, ar fi perfect. Dacă mergi pe varianta costumului dintr-o singură piesă, alege unul cu decupaje sau cu un decolteu adânc.

Silueta măr

Ai picioare subţiri, iar volumul este concentrat în jurul taliei şi abdomenului. Te avantajează un slip cu talie înaltă şi un sutien fără bretele, dar care neapărat trebuie să aibă susţinere şi cupe întărite.

Silueta dreptunghi

Te avantajează un costum de baie întreg, tip monokini, decupat în zona taliei. Dacă alegi un costum de baie în două piese, atunci trebuie să alegi o cromatică îndrăzneaţă, imprimeuri florale, geometrice, tropical etc. arata click.ro

În funcţie de mărimea sânilor

Dacă eşti fericita posesoare a unui bust generos, ai nevoie neapărat de un sutien cu susţinere. Poate fi unul de tip bustieră sau cu o bandă de susţinere sub cupe. Dacă ai un bust mic, te ajută un sutien cu volane, şnururi, dar şi cu un imprimeu foarte viu colorat. Un push up este de ajutor, la fel şi cupele minimaliste.