Cum alegi ceasul potrivit pentru evenimentele la care participi?

0
67

Un ceas purtat la mana la un eveniment important poate transmite mai multe decat ti-ai putea imagina. Ceasurile reflecta personalitatea si stilul celor care le poarta, pot fi asortate foarte bine cu o tinuta casual sau mai rafinata, imprima eleganta si masculinitate barbatilor care aleg sa le poarte.

Alegerea ceasurilor potrivite pentru un eveniment este destul de dificila, de aceea ne-am gandit ca nu ar strica sa-ti dam cateva sfaturi importante. In primul rand e bine sa te orientezi in functie de tinuta si de evenimentul la care vei participa.

Daca e ceva mai elegant si e si eticheta prezenta atunci vei alege un ceas premium, de exemplu poti purta fara probleme ceasuri CASIO rezistente, ceasuri barbatesti cu functii speciale si un design deosebit.

La evenimentele casual poti alege un ceas din colectia de ceasuri CASIO, ceasuri barbatesti cu geamuri din safir sau cristal si cu bratari foarte solide din diverse materiale, afisaj electronic sau clasic, potrivite pentru orice gentleman care se respecta.

Ceasurile Casio sunt recunoscute pentru rezistenta mare la apa, calitatea foarte buna a mecanismului si preturile bune din magazinele online care le comercializeaza. In al doilea rand iti alegi ceasul pentru evenimente si in functie de brandul producator, de vechimea sa pe piata si de modelele oferite. Cu cat brandul a produs mai multe ceasuri, cu atat si experienta sa e mai mare si calitate produselor e mai buna.

In al treilea rand ceasul potrivit pentru evenimentele speciale din viata ta este acela care are si o componenta practica accentuata. Ceasurile barbatesti trebuie sa fie cat mai aspectuoase, dar sa fie usor de „citit” si de verificat, sa poata afisa ora exacta si sa aiba doar functiile de care avem nevoie la un moment dat.

Nu in ultimul rand ceasul care merita luat la evenimente va fi usor de purtat, confortabil, nu va fi prea mare sau prea mic si va avea un design care reflecta perfect stilul si personalitatea purtatorului.