Cum alegi blugii potriviți pentru silueta ta

0
324

Blugii mulați, așa numiți skinny,sunt la modă de ceva timp dar aceștia nu se potrivesc oricui. Înainte de a cumpăra ar trebui să știi cum să alegi blugii potriviți pentru silueta ta și modelul cel mai bun pentru forma picioarelor tale. Vezi aici câteva sfaturi!

Folosește un truc simplu să găsești măsura potrivită și blugii potriviți pentru silueta ta. Închide fermoarul și nasturele de la betelie, pune pantalonii pe umeri și talia în jurul gâtului.

Dacă cele două capete ale taliei se petrec ușor unul peste altul, cam de un deget lățime, atunci este măsura potrivită. Numai că acest truc nu se potrivește la blugii cu talie înaltă și nici la blugii cu talie joasă, care au betelia mai lată. El este perfect pentru blugii drepți sau pentru blugii mulați.

Blugii potriviți pentru silueta ta

Blugii mulați, care sunt acum la modă, au un mare defect: accentuează orice defect al picioarelor și pun în evidență coapsele late. De aceea, sunt recomandați numai siluetelor subțiri și bine proporționate.

Blugii drepți sunt opusul celor skinny și sunt potriviți pentru orice tip de siluetă, mai puțin pentru femeile care nu au talie. Ei ascund coapsele și șoldurile pline sau abdomenul prea rotund, iar, dacă sunt purtați cu tocuri, dau impresia că ai picioare lungi și frumoase. Nu se potrivesc femeilor prea slabe, pentru că nu le ajută să își pună în evidență formele.

vezi continuarea pe libertateapentrufemei.ro!